В Одесі зайнялася 25-поверхівка, обійшлося без жертв

Загасили пожежу у 25-поверховому житловому будинку в Одесі
В Одесі зайнялася 25-поверхівка, обійшлося без жертв
Пожежа в Одесі Фото: ДСНС
2 Листопада 2020, 09:43
читать на русском

Рятівники загасили пожежу у 25-поверховому житловому будинку в Одесі.

1 листопада о 20:53 у м. Одеса по вул. Люстдорфська дорога, 55/2 у квартирі на 25 поверсі 25-ти поверхового житлового будинку виникла пожежа, - повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

Рятувальники, що прибули на місце події, демонтували зачинені металеві двері на 25 поверх за допомогою бензоріза, після чого приступили до гасіння пожежі.

Одночасно проводилась евакуація мешканців будинку. Підрозділами ДСНС врятовано 6 людей.

О 21:49 пожежу локалізовано на площі 100 кв. м. О 22:14 - ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. До гасіння залучались 25 чоловік особового складу та 6 одиниць техніки ДСНС, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, 23 жовтня у супермаркеті на вулиці Героїв Сталінграда в Києві спалахнула пожежа. Співробітники та відвідувачі маркету були евакуйовані.

22 жовтня під Києвом сталася пожежа на території підприємства з утилізації хімічних речовин та медичних препаратів, внаслідок чого постраждали 4 працівники підприємства.

До місця виклику було направлено черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів та рятувальників Кагарлицького, Білоцерківського, Васильківського та Києво-Святошинського районів.

Загоряння виникло в ангарі на площі 150 кв. м, прибудованому до металевого складського приміщення, площа якого становить 600 кв. м.

1