В Україні відзавтра відновлять роботу комплекси автофіксації порушень ПДР

Нові камери автофіксації ПДР запрацюють також у Дніпрі та Кривому Розі
В Україні відзавтра відновлять роботу комплекси автофіксації порушень ПДР
Камера фіксації фото: Патрульна поліція
27 Квітня 2023, 15:00
читать на русском

На автомобільних дорогах України у п’ятницю, 28 квітня, розпочнуть роботу 39 комплексів автоматичної фіксації правопорушень.

Про це перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив у Фейсбуці.

За його словами, з 28 квітня на автошляхах у Житомирі, Івано-Франківську, Києві, Кременчуці, Львові, Мукачеві, Полтаві, Чернівцях, Черкасах, у Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській та Рівненській областях відновлять роботу 35 комплексів автоматичної фіксації правопорушень (які працювали до повномасштабного вторгнення росіян), а у Дніпрі та Кременчуці почнуть працювати чотири нові прилади контролю.

Ці комплекси працюватимуть на фіксацію найрозповсюдженішої причини дорожньо-транспортних пригод - перевищення дозволеної швидкості руху, зазначив Білошицький.

Нагадаємо, частина камер автофіксації запрацювала від травня минулого року у тих регіонах, де це дозволяла військова обстановка. Таким чином в автоматичному режимі почали фіксувати правопорушення 128 камер у десяти областях та 20 містах. Зокрема, в західних та центральних регіонах країни.

Читайте також

1