В України запустили серіал про блокчейн, біткоїн та криптовалюти

Після проходження курсу учасники отримають сертифікати
2 Лютого, 17:28 393

Міністерство цифрової трансформації України запустило серіал-курс про блокчейн, біткоїн та криптовалюту. Його можна дивитись на онлайн-платформі Дія.Цифрова та у Youtube.

Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

Освітній серіал "Все про блокчейн, біткоїн та криптовалюти" можна переглянути на онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта та YouTube-каналі Дія.Цифрова освіта. Складається серіал з восьми серій тривалістю 6-12 хв. Участь в ньому взяв підприємець, банкір, коуч Андрій Оністрат.

У серіалі дають професійні поради та відповіді на найпопулярніші запитання про блокчейн та криптовалюту від експертів. Кожен учасник отримає сертифікат після успішного завершення базового курсу з розуміння блокчейну, криптовалют та цифрових активів.

Читайте також

Зазначається, що освітній серіал "Все про блокчейн, біткоїн та криптовалюти" — це курс Міністерства цифрової трансформації України за підтримки компаній Binance, Hacken та Crystal Blockchain та медіапартнера Forklog.

Нагадаємо, що Мінекономіки спільно з Мінцифрою та Державним центром зайнятості започаткували експеримент, згідно з яким безробітних навчатимуть інформаційних технологій. Після цього українців обіцяють працевлаштувати мінімум на рік.

Також у Мінцифри створюють єдину електронну платформу для вступу іноземних студентів в українські університети.