В Україні затримали 14 нелегальних мігрантів на кордоні з Польщею

Вони хотіли незаконно в'їхати в нашу країну
В Україні затримали 14 нелегальних мігрантів на кордоні з Польщею
Мігранти фото: МВС
18 Вересня 2021, 17:33
читать на русском

На кордоні з Польщею прикордонники затримали 14 нелегальних мігрантів, які намагалися потрапити в Україну.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Зокрема, мігранти були громадянами Афганістану, Бангладешу, Гвінеї, Сенегалу, Сирії, Ємену та Марокко.

Чотирьох нелегальних мігрантів затримали прикордонники відділу "Косино" Мукачівського загону. Про появу невідомих у прикордонні військовослужбовців поінформував місцевий житель. Жодних документів затримані не мали. Троє з них повідомили, що є громадянами Афганістану, ще один назвався громадянином Бангладеш.

В селі Мужієво Берігівського району правоохоронці зупинили "БМВ", яким українець перевозив групу з чотирьох громадян Афганістану для їх переправлення через державний кордон, - йдеться у повідомленні.

Крім того, у населеному пункті Виноградів правоохоронці виявили у готелі двох громадян Сирії, громадянина Ємену та громадянина Марокко. Разом з ними перебував провідник - українець. Іноземці незаконно перебували в Україні та мали намір незаконно потрапити до країн ЄС.

А прикордонники відділу "Смільниця" зупинили "Хюндай", яким громадянин Єгипту (має посвідку на постійне проживання в Україні) перевозив двох іноземців без документів, вони назвалися громадянами Гвінеї та Сенегалу.

Відносно всіх затриманих складено протоколи за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Нагадаємо, що на Львівщині СБУ затримали 24-х громадян Бразилії, які незаконно перебували на території України та мали намір потрапити до Євросоюзу.

Читайте також

1