Вдова загиблого нацгвардійця Бондаренка виявила на своєму рахунку кошти від родини судді Тандира

Анна Бондаренко каже, що перекази надійшли у перші кілька днів після ДТП, помітила їх лише зараз
Важливо
Вдова загиблого нацгвардійця Бондаренка виявила на своєму рахунку кошти від родини судді Тандира
17 Серпня 2023, 08:26
читать на русском

Дружина загиблого на блокпосту нацгвардійця Вадима Бондаренка Анна виявила на своєму рахунку анонімні перекази на суму 18 тисяч гривень, які можуть бути від родини судді Тандира, підозрюваного у смертельній аварії.

Про це вдова розповіла у коментарі Суспільному.

Анна каже, що перекази надійшли у перші кілька днів після ДТП, помітила їх лише зараз. Вона додала, що просить адвокатку судді Тандира надати квитанції про перекази від родини підозрюваного та планує повернути гроші під час наступного засідання у справі.

"Мені не потрібні гроші. Мені вистачило б простого вибачення. Ні він, ні його дружина не просили вибачення", — сказала Анна.

Нагадаємо, раніше дружина загиблого нацгвардійця заперечила, що їй надходили гроші від родини судді Тандира. Вона розповіла, що їй телефонувала дружина Тандира, пропонувала зустрітися без адвокатів та допомогти фінансово, однак Анна відмовила.

Перед цим адвокатка Тандира нам повідомила, що суддя готовий дати гроші родині загиблого нацгвардійця. На засіданнях він говорив про це кілька разів і заявив, що його дружина нібито анонімно перерахувала гроші на рахунок Бондаренко.

Як відомо, 26 травня у Києві близько опівночі голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир за кермом автомобіля "Лексус" скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України Вадима Бондаренка, який ніс службу на КПП при в'їзді до Києва. Нацгвардієць, який був родом із Черкащини й виховував трьох дітей, загинув.

Правоохоронці з'ясували, що Тандир перебував за кермом у нетверезому стані. Йому оголосили підозру, а пізніше обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Після цього Вища рада правосуддя тимчасово відсторонила Тандира від виконання обов'язків судді.

Читайте також

1