Від 7 грудня до України повернуться сніг і дощ: прогноз гідрометцентру

Від четверга морози в Україні послабшають
Від 7 грудня до України повернуться сніг і дощ: прогноз гідрометцентру
Зима, сніг Фото: Pexels
5 Грудня 2023, 15:43
читать на русском

Антициклон Dunya протримається в Україні ще добу, а після того в регіонах задощить, засніжить, а морози стануть меншими.

6 грудня буде переважно без опадів; температура вночі у західних та північних областях 5-10° морозу, місцями до 14° морозу, вдень 0-5° морозу; на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла, в Криму до 8° тепла.

Крім того, за прогнозом "Укргідрометцентру", 7 грудня вночі у південній частині, вдень в більшості областей невеликий сніг, на крайньому півдні з дощем; температура у північних областях вночі 4-10° морозу, вдень 1-6° морозу, на решті території вночі 0-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на крайньому півдні країни до 6° тепла.

8 грудня в Україні, крім західних областей, невеликий сніг, у південній частині невеликий мокрий сніг та дощ, в Криму помірний дощ. Температура вночі та вдень 1-7° морозу (вночі у західних областях місцями 8-13° морозу); у південній частині вночі та вдень від 4° морозу до 2° тепла, в Криму 2-8° тепла.

Нагадаємо, середня місячна температура в грудні 2023 року прогнозується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла (в Криму до 4 градусів тепла). Це на 1-1,5 градуса вище за норму.

Читайте також