Відмовляються воювати: офіцери рф розстрілюють солдатів, аби ті наступали на Україну (відео)

Російська армія повністю деморалізована
Відмовляються воювати: офіцери рф розстрілюють солдатів, аби ті наступали на Україну (відео)
Російські солдати Фото: Getty Images
28 Квітня 2022, 20:42
читать на русском

Російські офіцери почали розстрілювати своїх солдатів, аби змусити їх продовжувати наступ на Україну.

СБУ оприлюднила переписку командира полку окупантів, який воює під Ізюмом у Харківській області.

Таким чином російський офіцер зазначає, що солдати відмовляються йти воювати, адже почали боятися: "Мои тоже стали бояться очень. Все без сил. Ни морально поднять их не могу, ни физически. Даже расстреливаю. И без толку".

За його словами, всі солдати повністю деморалізовані, а більшість з "нового поповнення" боягузи: "Тут все деморализованы полностью. В ротах осталось по 10-15 человек в лучшем случае. На доукомплектование отправили молодых, порядка 60 человек… из них половина трусов, бл*дь, паникеров". 

Своєю чергою він зізнався, що також не хоче воювати, а мріє повернутися додому до дітей, дружини та "інших розваг": "Домой: детей, жену обнять. А потом – к бл*дям! Чтоб много-много, куча бл*дей было, и больше ничего не хочется". 

Маючи такі "сімейні" цінності – не дивно, що окупанти чинять звірства в Україні. Але вони відповідатимуть за все! - додали в СБУ.

Нагадаємо, в Пологівському районі Запорізької області "кадирівці" застрелили трьох російських солдатів, які влаштували бунт та не захотіли воювати через те, що їм не виплачують обіцяних коштів.

Читайте також