Викрали дитину, убили і закопали в підвалі: у Запоріжжі розшукують небезпечних злочинців

Обидва раніше були судимі за інші важкі злочини
18 Січня, 07:13 2018

Труп  11-річного хлопчика, якого розшукували, як зниклого безвісти ще минулого року, знайшли закопаним у погребі на території приватного будинку. У скоєнні тяжкого злочину підозрюють двох раніше судимих чоловіків, яких розшукує поліція.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

Учень школи-інтернату 2010 року народження перебував у розшуку як безвісти зниклий з серпня минулого року. В рамках  досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за цим фактом, працівники поліції не припиняли слідчо-розшукові заходи.

При перевірці та реалізації оперативної інформації на території Якимівської територіальної громади, працівниками сектору кримінальної поліції у погребі приватного будинку був виявлений  закопаний труп дитини. Тіло направлено до моргу для встановлення причин смерті.

Слідством  відкрито  кримінальні провадження за ознаками особливо тяжких злочинів, визначених у ч.2, ч.3, ч.12 ст.115 "Умисне вбивство" та ч.3 ст.146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України.

Поліціянти встановили особи двох  раніше засуджених чоловіків 1976 та 1996 років народження, причетних до скоєння цих злочинів. Старший з них 9 років перебував за ґратами за скоєння тяжких злочинів. Оперативники встановили, що вони скоїли викрадення хлопчика наприкінці серпня 2021 року, утримували в підвалі впродовж двох тижнів, а потім вбили.

Наразі поліцейські вживають невідкладні заходи щодо встановлення місцеперебування та затримання злочинців.

Нагадаємо, у Дніпрі 39-річна матір вирішила покінчити життя самогубством та вколола сильнодіючі ліки собі та своєму сину віком 1 рік 7 місяців.

Читайте також