У Дніпрі мати вбила свого однорічного сина

Жінка зробила дитині смертельний укол сильнодіючих ліків
У Дніпрі мати вбила свого однорічного сина
Щеплення, немовля (Фото: kbcity.kg)
11 Вересня 2021, 03:18
читать на русском

У Дніпрі 39-річна матір вирішила покінчити життя самогубством та вколола сильнодіючі ліки собі та своєму сину віком 1 рік 7 місяців.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Дніпропетровської області.

Повідомлення до поліції надійшло від медиків однієї з лікарень. Туди доставили дитину з діагнозом гостре отруєння лікарськими препаратами.

Як з’ясували правоохоронці, першою прийшла до квартири бабуся та побачила свою доньку з онуком без свідомості. Також жінка знайшла залишки медикаментів та передсмертну записку. Вона одразу викликала швидку й намагалася реанімувати дитину. На жаль, у лікарні хлопчик помер. 39-річна жінка зараз перебуває в медичному закладі.

З`ясувалося, що жінка працювала фармацевтом та мала доступ до лікарських препаратів. Себе й дитину вона намагалася отруїти сильним снодійним.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини).

Нагадаємо, у Гайсинському районі Вінницької області поліціянти на місці злочину затримали жінку, яка під час побутового конфлікту кухонним ножем вбила свого 30-річного сина.

Читайте також