В Одеській області в аварії загинула багатодітна жінка: її діти та мати поранені

За інформацією соцмереж, її чоловік вкоротив собі віку кілька років тому
В Одеській області в аварії загинула багатодітна жінка: її діти та мати поранені
Смертельне ДТП (пресслужба поліції)
26 Травня 2021, 04:33
читать на русском

В Одеській області зіткнулись два автомобілі, в результаті загинула жінка, а двоє її дітей та літня пасажирка потрапили до лікарні.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Як відомо, ДТП сталася при виїзді з села Сичавка на трасі Одеса-Южне. Зіткнулися автомобіль "ВАЗ" і мікроавтобус Toyota.

Попередньо встановлено, що 28-річна водій легковика не надала перевагу в русі мікроавтобусу, коли виїжджала з другорядної дороги на головну. Від отриманих травм жінка загинула, а двоє дітей 8-ми і 6-ти років, а також жінка, 1961 року народження, які перебували з водієм у машині, доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, - йдеться у повідомленні.

Зараз на місці працюють поліцейські і медики. Встановлюються повні обставини події.

Читайте також

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Очевидці повідомляють, що загинула мати трьох дітей, третя дитина 28-річної жінки-водія під час трагедії перебувала в дитсадку. Доставлена до лікарні пенсіонерка - бабуся цих дітей. Також люди пишуть у соцмережах, що кілька років тому чоловік загиблої жінки нібито повісився.

Нагадаємо, раніше на Житомирській трасі у Київській області зіткнулись легковик та вантажівка, після чого обидва транспортних засоби зайнялись вогнем. Внаслідок аварії загинув водій та пасажир "Фольксваген" і пішохід.

1