Водій у Києві влаштував смертельну ДТП і втік з місця аварії - фото, відео

В аварії одна жінка загинула, інша - в реанімації
Водій у Києві влаштував смертельну ДТП і втік з місця аварії - фото, відео
ДТП у Києві Фото: поліція
26 Квітня 2021, 15:39
читать на русском

Столичні правоохоронці розшукують водія, який спричинив ДТП із смертельними наслідками в Деснянському районі на проспекті Гагаріна.

Як повідомила київська поліція, у ніч на 26 квітня водій автомобіля Nissan не впорався з керуванням та виїхав за межі дороги, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля Nissan на проспекті Гагаріна не впорався з керуванням та виїхав за межі дороги, внаслідок чого автомобіль перекинувся. У результаті події постраждало двоє пасажирів – жінка віком близько 40 років загинула на місці пригоди, інша жінка, 1998 року народження, госпіталізована до медичного закладу у важкому стані. Водій з місця пригоди втік, наразі його розшукують правоохоронці.

Один зі свідків каже, що нібито, з перевернутого авто вибрався чоловік та з місця події втік. Інші свідки цього факту не підтверджують і кажуть, що в авто були лише дві жінки. Як було насправді - з'ясовують слідчі.

Винуватцю ДТП загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Поліцейські звертаються до громадян, які бачили або мають інформацію про вказану подію, зателефонувати за номером (044) 271-99-22 або на спецлінію 102.

Нагадаємо, що у Сумах нетверезий водій не впорався з керуванням і наїхав легковиком на паркан районного управління поліції.

Читайте також