Багатодітна жінка вбила немовля і заховала його тіло у ковдру

Матері трьох дітей загрожує п'ятирічне ув'язнення
Багатодітна жінка вбила немовля і заховала його тіло у ковдру
Фото: поліція
10 Червня 2021, 14:04
читать на русском

У селищі Любарі поліцейські знайшли в одній з господарських будівель тіло немовляти, загорнуте у ковдру.

Поліція повідомляє, що мертва дитина була знайдена на обійсті багатодітної жінки, яка потрапила до лікарні з післяпологовими ускладненнями.

До Любарського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 37-річної жінки. Зі слів лікарів, вона мала серйозне ускладнення після самостійних пологів. Сама пацієнтка через свій стан чітких пояснень дати не змогла.

За адресою її проживання прибули поліцейські слідчо-оперативної групи. Під час огляду обійстя правоохоронці виявили тільце новонародженої дівчинки, замотане у ковдру.

За попереднім висновком судово-медичних експертів, дитина народилась живою. Причину смерті буде встановлено після проведення гістологічної експертизи.

Відомо, що породілля уже має на вихованні трьох неповнолітніх дітей. На обліку у лікарів з новою вагітністю жінка не перебувала і про свій стан також нікому не розповідала. Наразі у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) КК України триває з’ясування усіх обставин, - розповіли у поліції.

Нагадаємо, у травні жінка у Миколаєві народила дитину і заховала у ванній - дівчинка померла.

Читайте також