Вагітна донька вбила свою матір після застілля та закопала в городі

Дівчині загрожує 15 років в'язниці
Вагітна донька вбила свою матір після застілля та закопала в городі
Фото: поліція
3 Липня 2021, 06:12
читать на русском

У Київській області 18-річна дівчина вбила свою 56-річну матір та закопала її тіло в городі.

Як повідомляє поліція Київщини, в селі Велика Бугаївка зникла господиня однієї із садиб. Про це поліцейським повідомила її старша донька.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Обухівського РУП, а також криміналістична лабораторія поліції Київщини. Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів та вживала спиртне. Потім родички повернулись додому, між ними виникла сварка під час якої 18-річна донька штовхнула матір і пішла спати.

Підозрювана у вбивстві матері Фото: Поліція

Коли ж вранці дівчина прокинулась, знайшла матір мертвою. Злякавшись, вона поховала матір на території домоволодіння. Там тіло 56-річної жінки і знайшли правоохоронці.

Тіло загиблої направили на експертизу, втім з’ясувати причини смерті не вдалося через "різкі гнилісні зміни". Разом з тим, слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено.

Фото: Поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України (передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Наразі поліція Київщини проводить додаткові поглиблені експертизи щодо встановлення причини смерті жінки.

Нагадаємо у квітні поліція Харківської області знайшла на городі у дворі приватного будинку поховане немовля.

Читайте також

1