Виступ президента Литви та земельна реформа: порядок денний Ради

Ще низка законопроєктів заплановано до розгляду у першому читанні
Виступ президента Литви та земельна реформа: порядок денний Ради
Фото: УНІАН
19 Березня 2021, 10:05
читать на русском

У п'ятницю, 19 березня, у Верховній Раді буде година запитань до уряду про стан вакцинації українців проти коронавірусу, виступ президента Литовської Республіки Гітанаса Наусєди та розгляд низки поправок до закону про земельну реформу.

Про це повідомила пресслужба парламенту.

19 березня згідно з порядком денним відбудеться чергове пленарне засідання п’ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання, яке розпочнеться годиною запитань до уряду про стан виконання плану вакцинації населення України від коронавірусної хвороби COVID-19.

Також у парламенті виступить президент Литви Гітанаса Наусєди.

Сьогодні депутати продовжать розгляд у другому читанні проєкту закону № 2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

Читайте також

У порядку денному розгляд у другому читанні законопроєктів, серед яких:

  • "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони", № 2195;
  • "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості інформації про розмір оплати праці в державних компаніях", №3952.

Ще низка законопроєктів заплановано до розгляду у першому читанні.

Нагадаємо, що через оголошення локдауну у Києві Верховна Рада може піти на позачергові канікули.

1