Всеукраїнський форум "Україна 30" призупинили на три тижні

Таке рішення пов'язане з локдауном у Києві
Всеукраїнський форум "Україна 30" призупинили на три тижні
Виступ президента на форумі Фото: Офіс президента
21 Березня 2021, 18:26
читать на русском

Всеукраїнський форум "Україна 30" не працюватиме наступні три тижні через оголошений у Києві локдаун та посилення карантину.

Про це повідомила пресслужба всеукраїнського форуму.

Всеукраїнський Форум "Україна 30" бере перерву на три тижні через запровадження низки карантинних обмежень в Києві. Ми дбаємо про здоров'я учасників та гостей заходу, - зазначили організатори заходу.


Контекст: Всеукраїнський форум "Україна 30" розпочався 8 лютого. Всього заплановано 30 заходів, які повинні були проходити щотижня. Форум присвячений 30-й річниці незалежності України. За словами президента Володимира Зеленського, це "старт великого суспільного діалогу за участю влади, громадськості і міжнародних партнерів".

Читайте також

За його словами, протягом наступних місяців, крім COVID-19, будуть обговорені теми безпеки та оборони, миру й війни, Криму та Донбасу, комунальних тарифів, судової та антикорупційної систем, сільського господарства, диджиталізації, інфраструктури, освіти, науки, культури та спорту, питання медичної та соціальної сфери, промисловості, екології, місцевого самоврядування тощо.

1