Вже другий "приліт": казарма окупантів вщент знищена у Херсоні

Перший "приліт" відбувся близько місяця назад
Вже другий "приліт": казарма окупантів вщент знищена у Херсоні
Російські окупанти / Фото: reuters
11 Вересня 2022, 22:10
читать на русском

ЗСУ знищили казарми російських окупантів, які розташували у будівлі територіального центру комплектування в тимчасово окупованому Херсоні.

Про це 24 каналу розповів депутат Херсонської облради та військовослужбовець ЗСУ Сергій Хлань.

Так, по будівлі колишнього військкомату на вулиці Паровозній у Херсоні, де розміщена база окупантів, "прилітає" вже вдруге. Перший "приліт" відбувся близько місяця назад й тоді українським захисникам вдалося знищити частину окупантів, однак загарбники "не роблять висновків".

Це (другий "приліт" по казармах окупантів, – ред.) було вчора. Також вчора була знищена ще одна база окупантів у центрі міста, – повідомив депутат Херсонської облради.

Бійці ЗСУ знищили розташування ворога у Дніпровському районі Херсона. Там окупанти обладнали свою ремонтну базу і звезли на місце багато військової техніки.

По місту Херсон вчора було відпрацьовано нашими Збройними Силами дві такі цілі – розташування окупантів на Паровозній у колишньому військкоматі та промислову базу, – зазначив Хлань.

Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у своєму Telegram-каналі повідомив, що через наближення ЗСУ до Херсона російські військові намагаються посилити оборону міста, переміщуючи до нього свої резерви

. В обласному центрі фіксуються нові підрозділи РФ, військовослужбовці яких погано орієнтуються у Херсоні.

Як повідомив Генштаб, на Південнобузькому напрямку російські військові обстріляли райони Осокорівки, Нововознесенського, Первомайського, Українки, Мурахівки, Білогірки, Широкого, Зорі, Любомирівки, Лиманів, Лупаревого, Мирного та Софіївки за добу 11 вересня.

Нагадаємо, що від початку війни з Херсонської області виїхало близько півмільйона людей.

Читайте також