За перший день нового року український кордон перетнуло більше 20 тисяч осіб

Як на в’їзд, так і на виїзд з України прямувало по 10 тисяч громадян
За перший день нового року український кордон перетнуло більше 20 тисяч осіб
Кордон Фото: сайт ДПСУ
2 Січня 2021, 18:01
читать на русском

За першу добу 2021-го року кордон держави перетнуло більше 20 тисяч осіб. Причому як на в’їзд, так і на виїзд з України прямувало приблизно по 10 тисяч громадян.

Під час заходів прикордонного контролю 22 особам відмовлено у пропуску в Україну, із яких - 16 потенційним нелегальним мігрантам, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Читайте також

Також було оформлено 4,3 тисячі транспортних засобів, із них в Україну прямувало на близько тисячу автомобілів більше.

Повідомляється, що за першу добу 2020 року на кордоні було оформлено 175 тисяч осіб та близько 30 тисяч транспортних засобів. Не пропущено майже 90 осіб та 22 потенційних нелегальних мігранти.

Читайте також

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України повідомила, що українці масово повертаються на свята додому з країн ЄС. На кордоні пасажиропотік збільшився вдвічі.

Кількість осіб, які перетинають український кордон, значно зросла. Кілька днів пасажиропотік за добу фіксувався на рівні майже 90 тисяч людей. Наприклад, у листопаді та на початку грудня український кордон перетинали близько 50 тисяч осіб за добу. Минулого року, у цей самий час, пасажиропотік складав майже 300 тисяч осіб за добу.