Загибель українських військових на Донбасі: назвали імена героїв

Поблизу селища Водяне внаслідок ворожого обстрілу загинули морські піхотинці
Важливо
Загибель українських військових на Донбасі: назвали імена героїв
смерть, свіча Фото: Парламент.UA
30 Жовтня 2020, 16:24
читать на русском

29 жовтня, близько опівночі, поблизу селища Водяне внаслідок ворожого обстрілу загинули морські піхотинці. Про це повідомляє 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського на своїй сторінці у Facebook.

Із сумом повідомляємо. 29 жовтня, близько опівночі, поблизу селища Водяне внаслідок ворожого обстрілу загинули морські піхотинці сержант Бондарюк Володимир Володимирович та старший сержант Старостін Михайло Григорович. Весь особовий склад окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним і близьким захисників України, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у зоні бойових дій на Донбасі 29 жовтня бойовики російсько-окупаційних бандформувань п’ять разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Пізніше опівночі 30 жовтня ще двоє військових загинули.

Читайте також

У Офісі президента заявили, що українська сторона розглядає обстріли з боку незаконних збройних формувань українських позицій в районі Водяного Донецької області як спробу зриву домовленостей про сталий режим припинення вогню.

Через порушення режиму тиші на Донбасі українська сторона ініціювала екстрене засідання робочої групи з безпеки в межах Тристоронньої контактної групи у Мінську.

1