Засуджено чоловіка, який розбещував малолітніх та створював дитячу порнографію

Збоченець сидітиме 10 років у в'язниці
Засуджено чоловіка, який розбещував малолітніх та створював дитячу порнографію
Суд Фото: kabar.kg
4 Серпня 2022, 06:15
читать на русском

У Києві судили чоловіка, який розбещував дітей та виготовляв дитячу порнографію.

Як повідомили у столичній прокуратурі, з квітня 2019 року по грудень 2019 року 43-річний чоловік знайомився у соціальній мережі з малолітніми та неповнолітніми дівчатами (віком від 10 до 16 років) та втирався до них у довіру.

Надалі під час листування чоловік проводив із ними розмови на сексуальні теми, розповідав відверті історії сексуального змісту та демонстрував фотографії порнографічного характеру. Також зловмисник примушував їх робити та надіслати йому власні фотографії в оголеному вигляді з моделюванням сексуальної поведінки, при цьому агресивно реагував на відмову. З двома потерпілими чоловік мав особисті зустрічі, під час яких заманював дівчат у безлюдні місця, де вчиняв розпусні дії, - йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що від розпусних дій збоченця постраждали 10 дітей.

Суддя ухвалив рішення, що злочинець сидітиме 1й0 років за ґратами.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. Водночас суд, оцінивши наведені прокурором докази, визнав чоловіка винним в інкримінованих правопорушеннях та призначив йому покарання у виді 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в освітніх закладах для дітей дошкільного та шкільного віку, пов’язані з безпосереднім спілкування із дітьми строком на 3 роки, - кажуть у прокуратурі.

Нагадаємо, у червні арештували 28-річного мешканця Кривого Рогу, який розбещував малолітніх дітей своєї коханки та знімав порно за їх участі. 

1