Зеленський сказав, чому він найщасливіший у світі, та показав дитяче фото

У День матері президент надав звання "мати-героїня" 1019 жінкам
Зеленський сказав, чому він найщасливіший у світі, та показав дитяче фото
Президент України Володимир Зеленський (фото: Офіс президента)
9 Травня 2021, 18:02
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський у День матері показав фото своєї дружини із дітьми та фото себе малого поруч із матір'ю.

На своїй сторінці у Фейсбуці глава держави написав, що "мама не просто дає нам життя. Вона робить це життя безпечним, здоровим, комфортним, щасливим, цікавим, розвивальним, пізнавальним і, звісно, дуже-дуже смачним".

Мабуть, найщасливіша людина та, яка в житті знає двох найкращих мам. Свою маму. І маму своїх дітей. А отже, я впевнено можу сказати, що я – найщасливіша людина на Землі! Завдяки вам, моя дорога матусю Риммо і моя люба дружино Олено. Обидві – Володимирівни. Обидві – безмежно кохані! Обидві – найкращі у світі!, - написав Зеленський.

Фото - з допису Зеленського до Дня матері у Фейсбуці

Читайте також

9 травня президент також підписав указ "Про присвоєння почесного звання "Мати-героїня". За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначено 1019 українських жінок.

За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначено 1019 українських жінок.

Почесне звання отримали матері, які виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.

Нагадаємо, в Україні День матері відзначається у другу неділю травня.

1