Зеленський в ОАЕ підписав угоди про військове співробітництво

З цією угодою країни зможуть обмінюватися технологіями
14 Лютого, 23:35

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі в Об`єднаних Арабських Еміратах підписав угоди про розширення військово-технічного співробітництва.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Як відомо, генеральний директор державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв підписав угоди та договори з Tawazun Economic Council та EDGE Group про розширення військово-технічного співробітництва на загальну суму понад 1 млрд дол.

Читайте також

Зазначається, що угода з EDGE про військову та технічну співпрацю дасть змогу обмінюватися та розвивати передові технології.

EDGE робить сильний акцент на спільному розвитку та співпраці. Підписання цієї тристоронньої угоди демонструє наш намір співпрацювати з провідними міжнародними компаніями в галузі оборонної промисловості, - заявив генеральний і керівний директор EDGE Фейсал Аль Баннаї.

Ми у захваті від можливостей, які відкриваються для ОАЕ та України щодо співпраці, обміну та отримання взаємної вигоди від військового та технічного потенціалу двох країн, – сказав Аль Баннаї.

Нагадаємо, Зеленський під час робочої поїздки до ОАЕ зустрівся зі спадкоємним принцом Абу-Дабі, заступником верховного головнокомандувача Збройних сил ОАЕ шейхом Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном. Після переговорів вони підписали низку двосторонніх документів.