Зеленський відповів на зловтіху опонентів з приводу його захворювання на COVID

Президент нагадав, що зло повертається обов’язково й стократно
10 Листопада, 09:27 527

Президент Володимир Зеленський відповів на зловтіху його опонентів з приводу захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19. Про глава держави написав у своєму Telegram-каналі.

Бачу й те, що вже почалося в соцмережах: реєстрові "експерти" від наших політичних опонентів радіють моїй хворобі. Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно, - написав Зеленський.

Він наголосив, що коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти.

Читайте також

Це дуже підступна інфекція. Головна її небезпека в тому, що негативні наслідки можуть проявитися з часом. Тому нікому цього не бажав і не побажаю. Навпаки, я особисто щиро всім, зокрема політичним опонентам, бажаю тільки здоров’я та обов’язкового одужання. Сподіваюсь, і для більшості українців ковід не буде приводом для зловтіхи. Бо ми нормальні. Абсолютно. За винятком невеликої кількості суб’єктів, які зовсім втратили людські якості, - нагадав Зеленський.

Президент здивований, що не захворів коронавірусом раніше, оскільки завжди перебував "у зоні великого ризику".

Ще від початку глобальної пандемії я зрозумів, що ковід точно не пройде і повз мене. Навіть трохи здивувався, як інфекція оминула мене, коли захворіли рідні... Зрозуміло, що робота президента не дозволяє бути повністю ізольованим. Ти завжди у спілкуванні, бо без цього не будеш ефективним. Президент – це перш за все зустрічі, комунікації, особиста модерація. Тому я одразу був у зоні великого ризику, - зазначив Зеленський.

Читайте також

Він подякував усім, хто бажає йому швидкого одужання.

Вірю, коронавірус не витримає теплоти ваших слів, - додав насамкінець глава держави.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський (досьє) та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє).

Більше про виявлення коронавірусу у Зеленського читайте у матеріалі Парламент.UA: "На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку"