На жаль, президент почувається добре: Мендель написала про хворобу Зеленського

Прессекретарка президента допустила черговий "ляп" у соцмережах
На жаль, президент почувається добре: Мендель написала про хворобу Зеленського
Юлія Мендель (фото: УНІАН)
9 Листопада 2020, 18:40
читать на русском

Прессекретарка президента Юлія Мендель допустила чергову помилку у повідомленні в соцмережі Facebook через неуважність, однак швидко її виправила.

Про це свідчить її сторінка у Facebook.

Зокрема Мендель, коментуючи новину про те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірус, написала, що  "на жаль... Президент почувається добре", маючи на меті проінформувати читачів про стан здоров`я Зеленського.

Однак, через 20 хвилин прессекретарка зрозуміла, що помилилася і заходилася виправляти свій пост. Тепер він виглядає так:

З написаного Мендель стало відомо, що президент почувається добре, хоча сам Зеленський повідомляв про температуру 37,5 і лікування на самоізоляції.

Читайте також

Ще через півгодини Мендель (досьє Юлії Мендель) вирішила пояснити свою "технічну" помилку, звинувативши критиків у цинізмі.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) та глава Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Андрія Єрмака) захворіли на COVID-19.

Раніше стало відомо, що на коронавірус захворіли: міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко, голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

6 листопада голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов захворів на COVID-19, а 9 листопада міністр фінансів України Сергій Марченко теж захворів на COVID-19.

1