Міністр екології України захворів на коронавірус

Абрамовський продовжує працювати онлайн
Міністр екології України захворів на коронавірус
Міністр екології України Роман Абрамовський (фото: Facebook)
3 Листопада 2020, 18:06
читать на русском

Міністр екології України Роман Абрамовський захворів на коронавірус. Наразі він перебуває вдома на самоізоляції та лікується.

Про це він повідомив у Facebook.

Абрамовський зазначив, що отримав позитивні результати ПЛР-тесту на COVID-19, тому перебуває на самоізоляції та лікується вдома. За його словами, почувається він задовільно.

Добре, що сучасні технології дозволяють ефективно пристосовуватися до життєвих реалій. Тож, продовжую працювати онлайн. Усі робочі питання та процеси буду контролювати дистанційно, - написав він.

Читайте також

За його словами, у Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, як і раніше, діють карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Це температурний скринінг, носіння масок, дотримання безпечної дистанції, обмеження особистих контактів та дезінфекція приміщень, - зазначив міністр.

Також він додав, що значна частина працівників продовжує працювати з дому, а в адмінбудівлі працюють лише ті, хто залучений до виконання критичних функцій.

Нагадаємо, у вересні голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про нові випадки інфікування COVID-19 у парламенті. А вже через кілька днів, 30 вересня, Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед народних депутатів.

Раніше стало відомо, що на коронавірус захворіли: міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко, голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворів на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич.

1