Керівник Державної фіскальної служби захворів на COVID

Сергій Солодченко відправляється на самоізоляцію
Керівник Державної фіскальної служби захворів на COVID
Сергій Солодченко Фото: facebook.com
29 Жовтня 2020, 17:38
читать на русском

Виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Отримав сьогодні результат ПЛР-аналізу на SARS-CoV-2 – "виявлено". Йду на самоізоляцію. Почуваю себе добре, - написав чиновник.

Він звернувся до усіх, з ким контактував протягом останніх днів, з проханням перевірити себе та здати тест на коронавірус.

Читайте також

Що стосується робочих моментів: я нікуди не зникаю, участь в нарадах можу приймати в онлайн-режимі або телефоном - працюю дистанційно, - зазначив Солодченко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на коронавірус захворіли: міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко, голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

У жовтні голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про нові випадки інфікування COVID-19 у парламенті. А вже через кілька днів, 30 вересня, Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед народних депутатів.

1