Гендиректор Укрпошти захворів на коронавірус

Ігор Смілянський захворів на коронавірус після повернення з-за кордону
Гендиректор Укрпошти захворів на коронавірус
Ігор Смілянський Фото: facebook.com
10 Жовтня 2020, 14:21
читать на русском

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський захворів на коронавірус після повернення з-за кордону. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Ну що, я тепер теж в статистиці хворих COVID-19. Але як і написав на масці - I have COVID but I'll beat it. Відразу після приїзду з-за кордону на всякий випадок пішов на самоізоляцію і не дарма. Відчуваю себе нормально, все вказівки лікарів (ну майже все виконую і не знижую робочий темп на скільки це можливо. У нас багато планів на найближчий час і навіть короновірус їх не зупинить, - повідомив Смілянський.

Він повідомив, що працюватиме дистанційно, поки не отримає негативний тест на COVID.

Ну что, я теперь тоже в статистике больных COVID - 19. Но как и написал на маске - I have COVID but I’ll beat it....

Gepostet von Igor Smelyansky am Samstag, 10. Oktober 2020

Читайте також

Нагадаємо, 2 жовтня стало відомо, що на коронавірус захворів голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

Кобелєв зазначив, що почуваюся добре, а також сподівається, що нюх не втратить, ні реальний, ні бізнесовий. Всі наради, зустрічі та інтерв’ю переносить в онлайн. До цього йому не звикати – менеджмент і співробітники Нафтогазу переважно на дистанційній роботі з березня, і про плюси такого формату він вже неодноразово розказував.

За словами Коболєва, на час самоізоляції виконуватиме обов’язки глави Нафтогазу перший заступник голови правління НАК Сергій Перелома.