Лідер партії "Слуга народу" захворів на коронавірус

Політик перебував на самоізоляції з перших днів захворювання
Важливо
Лідер партії "Слуга народу" захворів на коронавірус
Олександр Корнієнко Фото: Facebook
1 Жовтня 2020, 23:04
читать на русском

Лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко повідомив, що у нього діагностували COVID-19.

На своїй сторінці у Facebook політик повідомив, що симптомів коронавірусу, крім температури, у нього не було.

Поспішаю повідомити колег, виборців і суспільство особисто: на жаль, коронавірусна інфекція не оминула і мене. Однак, мій досвід може бути корисним іншим, тому коротко поділюся. Симптомів, крім температури, в мене не було. Але відразу, як тільки вона піднялась, зробив і експрес, і ПЦР тести. Обидва не показали результату, - розповів Корнієнко.

Читайте також

За словами політика, його стан стабільний, він отримує необхідне лікування, показань до госпіталізації немає.

Коронавірусна інфекція — це не політика, це здоров’я. Бережіть себе, вдягайте маски, рукавчики, користуйтеся санітайзером. Вакцини колись будуть, але тільки в наших руках зробити так, щоб вони ще були нам потрібні тоді, коли вони з’являться. Бо в нас не буде колективного імунітету. Давайте зробимо страшні прогнози ВООЗ тільки прогнозами, - закликав Корнієнко.

Так як вже почали ширитись чутки, поспішаю повідомити колег, виборців і суспільство особисто: на жаль, коронавірусна...

Gepostet von Олександр Корнієнко am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Нагадаємо,  1 жовтня стало відомо, що народна депутатка від фракції "Слуга народу" Тетяна Грищенко захворіла на COVID-19. За її словам, всі особи, з якими вона контактувала останнім часом, попереджені.

Читайте також

30 вересня депутатка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич повідомила, що вдруге отримала позитивний тест на коронавірус.

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про нові випадки інфікування COVID-19 у парламенті. А вже через кілька днів, 30 вересня, Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед народних депутатів.