Дружина Порошенка розповіла про стан його здоров'я

П'ятий президент України лікується під наглядом медиків
Дружина Порошенка розповіла про стан його здоров'я
Марина Порошенко Фото: kyiv.eurosolidarity.org
1 Жовтня 2020, 19:23
читать на русском

Дружина п'ятого президента України Петра Порошенка розповіла про стан його здоров'я.

Дорогі друзі! Насамперед хочу подякувати всім за слова підтримки у ці непрості для нашої родини часи. Петро Олексійович продовжує боротися з Covid-19, - слова Марини Порошенко наведені у її заяві, опублікованій на сайті партії "Європейська солідарність".

Марина Порошенко повідомила, що вона також вже отримала результати повторного тесту і вони показали, що коронавірусу у неї не виявили.

Читайте також

Співголова фракції партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що Петро Порошенко "лікується під наглядом медиків".

Хороші новини. Пані Марина Порошенко сьогодні здала повторні тести, вони негативні. Марина продовжує активну виборчу...

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Нагадаємо,  1 жовтня стало відомо, що народна депутатка від фракції "Слуга народу" Тетяна Грищенко захворіла на COVID-19. За її словам, всі особи, з якими вона контактувала останнім часом, попереджені.

30 вересня депутатка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич повідомила, що вдруге отримала позитивний тест на коронавірус.

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про нові випадки інфікування COVID-19 у парламенті. А вже через кілька днів, 30 вересня, Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед народних депутатів.