У міністра фінансів Марченка виявили коронавірус

Міністр перебуває на лікарняному
У міністра фінансів Марченка виявили коронавірус
Сергій Марченко фото: сторінка Мінфіну у Facebook
9 Листопада 2020, 17:06
читать на русском

Сьогодні стало відомо, що міністр фінансів України Сергій Марченко захворів на COVID-19.

Про це повідомила нардепка від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук.

Зокрема сьогодні Верещук (досьє Ірини Верещук) зустрілася з представниками громадської організації "Авто Євро Сила", аби обговорити з ними проблему розмитнення автомобілів з Європи. Вона розповіла активістам, що намагалася зустрітися з Марченком щоби обговорити питання розмитнення "євроблях", однак міністр зміг спілкуватися лише телефоном.

Ми звернулися до міністра фінансів. З`ясувалося, що він захворів на COVID-19 і сьогодні на лікарняному, - сказала нардепка.

Читайте також

Нагадаємо, у вересні голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про нові випадки інфікування COVID-19 у парламенті. А вже через кілька днів, 30 вересня, Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед народних депутатів.

Раніше стало відомо, що на коронавірус захворіли: міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, ексголова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко, голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворів на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич.

У Кабміні це вже третій випадок коронавірусної хвороби. Минулого тижня міністр екології  Роман Абрамовський отримав позитивні результати ПЛР-тесту. Наразі він перебуває вдома на самоізоляції та лікується.

Міністр розвитку громад та територій  Олексій Чернишов отримав негативний тест на COVID-19 та приступив до виконання своїх обов’язків 2 листопада. Він перебував на лікарняному через коронавірус з 16 жовтня.

1