Голова Рівненської ОДА захворів на коронавірус

Почувається Коваль добре, ускладнень немає
Голова Рівненської ОДА захворів на коронавірус
Віталій Коваль / Facebook
9 Листопада 2020, 12:01
читать на русском

Очільник Рівненської обласної держадміністрації Віталій Коваль захворів на коронавірусну інфекцію.

Про це він повідомив у Facebook.

Коваль зазначив, що COVID-19 добрався і до нього, а ПЛР-тест показав позитивний результат.

Почуваю себе нормально. Ускладнень немає. Впродовж двох тижнів буду вдома, але працюватиму в онлайн режимі, - написав він.

Він наголосив, що коронавірус - не жарти.

Закликав українців дотримуватись карантинних обмежень, одягати маски, дезинфікувати руки і робочі поверхні, а також не забувати про дотримання дистанції.

Читайте також

Нагадаємо, у вересні голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про нові випадки інфікування COVID-19 у парламенті. А вже через кілька днів, 30 вересня, Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед народних депутатів.

Раніше стало відомо, що на коронавірус захворіли: міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко, голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

6 листопада голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов захворів на COVID-19.

1