Міністр Чернишов вилікувався від коронавірусу

Міністр розвитку громад та територій вже повернувся до роботи
Срочно
Міністр Чернишов вилікувався від коронавірусу
Олексій Чернишов Фото: Facebook
2 Листопада 2020, 16:20
читать на русском

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов отримав негативний тест на COVID-19 та приступив до виконання своїх обов’язків 2 листопада. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Нагадаємо, що про свою хворобу він повідомив у своєму відеозверненні в Facebook 16 жовтня.

В Мінрегіоні зауважують, що продовжують дотримуватися профілактичних заходів: здійснюється щоденний температурний скринінг працівників, забороняється перебування в адмінбудівлях без масок, проводиться наскрізне провітрювання приміщень та проведення вологих прибирань із використанням дезінфекційних засобів, повністю скасовані особисті прийоми громадян, максимально обмежено коло осіб, що відвідують адміністративні будівлі міністерства.

Читайте також

Робочі зустрічі, наради, інші публічні заходи переведено в онлайн-режим, - зазначають у Мінрегіоні.

Нагадаємо, 16 жовтня стало відомо, що міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов захворів на коронавірус.

Отримав позитивний тест на COVID-19. Відчуваю себе добре. Температура нормальна. Все супер, - повідомив Чернишов на своїй сторінці у Facebook.

Він заявив, що продовжить працювати дистанційно.

Раніше на коронавірус також захворів п’ятий президент України Петро Порошенко. 12 жовтня після покращення стану здоров'я він виписався з лікарні.

1