Хворого на коронавірус Порошенка виписали з лікарні

Його стан покращився
Важливо
Хворого на коронавірус Порошенка виписали з лікарні
Петро Порошенко
12 Жовтня 2020, 13:11
читать на русском

П’ятий президент України Петро Порошенко виписався з лікарні, йому вже краще. Про це повідомила пресслужба Порошенка у соцсережі Twitter.

Як відомо, Порошенко (досьє Петра Порошенка) лікувався від коронавірусної інфекції.

Дякуємо всім, хто висловив щиру підтримку нашому лідеру Петру Порошенку. Повідомляємо, що сьогодні Петра Порошенка виписали з лікарні, оскільки його стан здоров’я покращився, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 вересня стало відомо, що Петро Порошенко отримав позитивний тест на коронавірус. Він повідомив, що лікується вдома на самоізоляції. Також на Covid-19 вдруге захворіла однопартійка Порошенка Яна Зінкевич, їй вже краще.

Читайте також

1 жовтня Марина Порошенко повідомила, що Порошенко продовжує боротися з коронавірусом. Тоді у Марини був негативний тест на Covid-19, вона почувалася добре.

7 жовтня Марина Порошенко повідомила, що у Петра Порошенка двостороннє запалення легень, він перебував у лікарні. Зазначалося, що медики не могли взяти у нього кров, бо вона була занадто густою. Також на коронавірус захворіла донька Євгенія, у неї хвороба протікає легше. Інколи їй давали жарознижувальні препарати.