Петра Порошенка госпіталізували з двосторонньою пневмонією

П'ятий президент України Петро Порошенко продовжує боротися з коронавірусом
Петра Порошенка госпіталізували з двосторонньою пневмонією
Фото: УНІАН
3 Жовтня 2020, 16:16

П'ятий президент України Петро Порошенко продовжує боротися з коронавірусом. Про хворобу стало відомо 29 вересня, а вже 3 жовтня його госпіталізували з двосторонньою пневмонією.

Звернення Марини Порошенко опублікувала "Європейська солідарність" у Facebook.

Сьогодні з COVID-19 боряться мій чоловік і наша донька. Петро Олексійович госпіталізований в одну з київських лікарень, яка лікує хворих на коронавірус, - зазначила дружина Петра Порошенка.

Попри те, що мій чоловік має двостороннє запалення легень, він має сильну волю й демонструє її в боротьбі з хворобою. Він чітко дотримується прописаного протоколу лікування,– запевнила Марина Порошенко.

Також вона подякувала кожному, хто підтримує їхню родину в цей непростий час. У подружжя Порошенків є двоє доньок – Євгенія і Олександра, обом по 20 років. Втім яка саме з них захворіла, наразі невідомо.

Марина Порошенко у відео розповіла про хворобу чоловіка.

Читайте також

Марина Порошенко: Друзі, наша родина щиро вдячна за підтримку кожному. Сьогодні з COVID-19 боряться мій чоловік і наша...

Gepostet von Європейська Солідарність am Samstag, 3. Oktober 2020

Нагадаємо, що 29 вересня колишній президент України, керівник політсили "Європейська Солідарність", народний депутат Петро Порошенко захворів на коронавірус. Про позитивний результат тесту він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

1