На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку

Українці щиро "співчувають" президенту через хворобу та підбір кадрів в Офісі президента
Ексклюзив
На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку
Володимир Зеленський і Юлія Мендель (фото: 112 канал)
9 Листопада 2020, 20:18
читать на русском

Кілька годин тому стало відомо, що президент Володимир Зеленський та глава Офісу президента Андрій Єрмак захворіли на коронавірус. Спочатку про свою хворобу повідомив глава держави і в соцмережах одразу виписали йому кілька рецептів для одужання:

Потім прийшла новина, що захворів не лише Зеленський, але і Єрмак, що додало простору для фантазії і коментарів.

Президент України захворів на коронавірус. Також хворобу виявлено у Володимира Зеленського, - написав користувач Юрій Гудименко, натякаючи на те, хто насправді керує нині державою. У коментарях до його допису інші користувачі зауважили, що справжній президент (маючи на увазі Петра Порошенка (досьє Петра Порошенка), вже одужав від COVID-19.

Логічно, у схвильованого народу виникло питання, хто від кого набрався китайської гидоти, Зеленський (досьє Володимира Зеленського) від Єрмака (досьє Андрія Єрмака) чи навпаки? Декому це навіть не дозволяє відволіктися на секс і сон.

І все б воно отак може і затихло потихеньку, пили б таблетки і чай гарячий керівники держави, якби ж не прессекретарка президента Юлія Мендель, яка дуже хотіла поінформувати народ про здоров`я перших осіб держави. За годину вона примудрилася оскандалитися двічі: перший раз, коли повідомила, що "на жаль, президент почувається добре", і вдруге - коли спробувала списати свою помилку на нездорову цинічну реакцію критиків. Критики ж із відповіддю не забарилися, знаходячи вчинку Мендель найнесподіваніші пояснення.

Дехто припустив, що Мендель (досьє Юлії Мендель) проводить освітню кампанію у День української писемності і мови.

Дехто запідозрив Мендель у роботі на кілька фронтів:

Інші користувачі запідозрили заздалегідь продуманий сценарій і чітко визначили режисера:

Утім, абсолютна більшість українців підтримала Мендель у її щирому смутку:

Також люди зауважили, що новина про хворобу президента - чи не єдина добра звістка, яку вони чули останнім часом, як би цинічно це насправді не звучало:

Єдине, в чому українці виявилися одностайними, так це у наслідках роботи пресекретарки, тому закликали не віддавати Мендель на поталу президентові, бо жити з нею у цій країні та ще й під час пандемії коронавірусу що не кажи, а все ж веселіше:

Про те, як українці відреагували у соцмережах на вибори президента США читайте у нашому матеріалі: Сміються навіть у ЦВК: українці в соцмережах про вибори у США.

1