Жінка з коханцем розбещували малолітніх дітей

Збоченцям загрожує до 15 років позбавлення волі
Жінка з коханцем розбещували малолітніх дітей
Насилля над дітьми (Фото: Google)
2 Серпня 2022, 06:02
читать на русском

У Києві судитимуть жінку та її співмешканця, які використовували малолітніх дітей для створення дитячої порнографії.

Як повідомили у столичній прокуратурі, чоловік та жінка обвинувачені у "виготовленні, розповсюдженні та примушуванні малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії, вчинення відносно них розпусних дій, а також насильницьких дій сексуального характеру".

Як встановили слідчі, 34річна жінка та її 35-річний коханець змушували 14-річного хлопчика та його 13-річну сестру фотографуватися оголеними та демонструвати на камеру статеві органи.

Фото та відео матеріали зловмисники розміщували в інтернеті. На підтвердження автентичності контенту вказували дату створення таких матеріалів. Вказані протиправні дії відносно дітей тривали протягом одного року і лише після втручання правоохоронців були припинені, - йдеться у повідомленні.

Наразі жінці та її співмешканцю обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. За вчинене їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у червні арештували 28-річного мешканця Кривого Рогу, який розбещував малолітніх дітей своєї коханки та знімав порно за їх участі. 

1