Жінки надають перевагу ліквідності криптомонет, а не хайпу навколо них - опитування

Опитування проводили серед 400 жінок з 28 країн світу
Жінки надають перевагу ліквідності криптомонет, а не хайпу навколо них - опитування
Жінка, криптовалюта Фото автора Moose Photos з Pexels
30 Травня 2021, 19:29
читать на русском

Жінки надають перевагу ліквідності криптомонет, а не хайпу навколо них. Так, жінки практично підходять до вибору цифрових активів для свого інвестиційного портфеля.

Про це свідчать результати опитування консалтингової компанії BDC Consulting. Його проводили серед 400 жінок з 28 країн світу, середній вік яких від 25 до 44 років.

Згідно з результатами, 78% опитаних жінок оцінили свої знання в криптовалюті як "середні" або "вище середнього", при цьому тільки 35,4% безпосередньо працюють в криптосфері, інші - інвестують в цифрові активи.

36,7% - прийшли у криптосферу завдяки інформатору з особистого оточення, 18% - дізналися зі ЗМІ.

Так, 57% опитаних жінок почали інвестувати в цифрові активи або торгувати, щоб збільшити добробут. 50% хотіли спробувати щось нове, а 44% - прагнули фінансової незалежності.

Інвесторами себе вважають 75% опитаних, 26,8% - надають перевагу зберігати криптовалюту, 19,7% - займаються трейдингом. Серед тих жінок, хто інвестує у криптовалюту більш як три роки, 69% працюють в профільному сегменті. Більша частина опитаних вважають криптовалюту:

  • можливість управляти своїми фінансами - 56,5%,
  • децентралізація - 55,8%;
  • відчуття фінансової незалежності - 51%.

Водночас низькі комісії або відсутність обмежень зі сторони держави не такі важливі.

При формуванні портфоліо найважливішим критерієм вважають: 59,2% - капіталізацію активу, 52,4% - потребу проєкту для розв'язання нагальних проблем, 39% - факт фінансування проєкту криптовалютними фондами, 16% - хороші відгуки про проєкт від відомих особистостей.

Серед причини, які ускладнюють вхід жінок на крипторинок для жінок, багато хто називав чисто чоловічий стиль презентації проєктів, велику кількість технічного жаргону та поблажливе або некоректне ставлення до жінок в чатах і на форумах.

Серед інших бар'єрів - нестача освітніх матеріалів або вільних коштів для інвестування.

Нагадаємо, під час падіння ринку 19 травня власники біткоїн-адрес від 10 000 до 100 000 BTC збільшили свою позиції на 122 588 BTC.

Читайте також

1