Житель Сіднея вбив грабіжника і 15 років жив з його трупом у спальні

Муміфіковані рештки крадія знайшли лише після смерті самого Робертса
Житель Сіднея вбив грабіжника і 15 років жив з його трупом у спальні
Австралієць 15 років жив з трупом грабіжника (Фото: fraza.com)
21 Травня 2021, 00:11
читать на русском

Австралієць Брюс Робертс вбив дрібного злодія Шейна Снеллмена, який проник до його будинку, і 15 років ховав його тіло у спальні.

Про інцидент повідомило видання Daily Telegraph.

Відзначається, що муміфіковані решти Снеллмена знайшли лише після смерті самого Робертса в 2017 році, який проживав один.

Сусіди охарактеризували Брюса як замкнутого, нелюдимого людини, який страждав синдромом накопичення. Вони помітили, що зі скриньки ніхто не забирає пошту і викликали аварійну службу, яка знайшла господаря будинку мертвим.

Експерти прийшли до висновку, що чоловік помер з природних причин. Рік по тому викликані в будинок прибиральники знайшли труп Снеллмена в спальні, а також 19 одиниць вогнепальної зброї.

З'ясувалося, що Робертс застрелив Снеллмена в 2002 році, коли той спробував проникнути в його будинок. Навколо трупа Снеллмена знайшли понад 70 флаконів освіжувача повітря, що говорить про те, що Робертс свідомо намагався замаскувати запах  тіла, що розкладається.

Нагадаємо, в австралійському місті Порт-Лінкольн 13-річного хлопчика розчавив сміттєвоз після того, як дитина заснула у смітнику.

1