Жити треба в кайф: онука секретаря РНБО Данілова зняла свій другий кліп

16-річна дівчина будує кар`єру в шоубізнесі та відзначає день народження у Будапешті
Жити треба в кайф: онука секретаря РНБО Данілова зняла свій другий кліп
30 Серпня 2023, 14:28

Внучка секретаря РНБО України Олексія Данілова, 16-річна Маша Данілова випустила вже другий кліп. Вчора вона представила чергове музичне відео на трек "Кайф", яке вже розпіарили на багатьох радіостанціях.

Про це пише видання Страна.

Сенс свого нового кліпу Маша описала так: "Життя потрібно проживати з кайфом, робити те, що хочеться, жити так, як тобі подобається, а не як кажуть. Для мене ця робота максимально про свободу у всіх вимірах та смислах, головний сенс життя - кайфувати від неї".

Крім цього, у Данілової є ще кілька пісень. Найвідоміша - це композиція "Лампочки", яка була презентована на початку року. У кліпі на пісню внучка секретаря РНБО співала біля автомобіля марки "Бентлі".

Про Машу відомо, що вона часто мандрує. Минулого місяця вона, наприклад, святкувала свій день народження у Будапешті. У її гардеробі є кілька лакшері-сумок. Одна з них нагадує Louis Vuitton multi pochette вартістю €2200. Ще на знімках дівчини з'являється легендарна Prada Nylon за €1450.

Нагадаємо, інша внучка секретаря РНБО Данілова, старша сестра Марії Анастасія "засвітила" сумочку Chanel за 10 тисяч євро. Онука Олексія Данілова подорожувала Барселоною з модним аксесуаром.

Читайте також

1