ЗМІ: Трампу дали препарат для важкохворих на коронавірус

Президент США зможе продовжити лікування в Білому домі
ЗМІ: Трампу дали препарат для важкохворих на коронавірус
Президент США Дональд Трамп (Фото: REUTERS)
5 Жовтня 2020, 18:07
читать на русском

Чиновники Білого дому заявили, що Трамп з нетерпінням чекає звільнення після трьох ночей у Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда, де він перебуває на лікуванні.

Зазначається, що у неділю лікарі виявили в крові Трампа рівень кисню, який у два рази нижче за норму. Йому дали препарат, який зазвичай рекомендований тільки для важкохворих, про це пише Associated Press.

Читайте також

Також лікарі сказали, що стан здоров'я Трампа поліпшується, і зголосилися виписати його вже 5 жовтня, щоб він продовжив лікування в Білому домі.

Це важливий день, оскільки президент продовжує удосконалюватися і готовий повернутися до нормального робочого графіку, - заявив у понеділок глава адміністрації Білого дому Марк Мідоуз.

Мідоуз додав, що рішення про те, чи покине Трамп лікарню, буде прийнято тільки наступного дня після того, як президент США буде позитивно оцінений своєю медичною командою.

Читайте також

Нагадаємо, 2 жовтня у президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа та його дружини Меланії виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.

Раніше Трамп повідомив, що його помічниця Хоуп Хікс, яка останнім часом чимало контактувала з родиною президента, здала позитивний тест на COVID-19.

У світі станом на ранок 1 жовтня зафіксували понад 34,1 мільйона випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, більше мільйона людей померли.