Знову збій: в Україні не працює Telegram

У низці інших країн не працюють також WhatsApp і YouTube
Знову збій: в Україні не працює Telegram
Телеграм (Фото: Flicr)
16 Грудня 2020, 15:50
читать на русском

Користувачі ряду країн повідомляють про проблеми в роботі месенджерів WhatsApp і Telegram, а також відеохостингу YouTube.

Це випливає з інформації сервісу Downdetector.

Велика частина користувачів Telegram, в тому числі в Україні, скаржаться на неможливість підключення до сервісу. Зазначається, що приблизно через 40 хвилин після виникнення проблеми, запрацювала мобільна версія застосунку, а от зайти зі стаціонарних комп`ютерів і ноутбуків поки що неможливо. За даними сайту, це шостий масштабний збій застосунку від початку року.

Більшість користувачів WhatsApp, які повідомили про збої, не можуть під'єднатися до сервера.

Неполадки з YouTube в основному стосуються показу відеороликів, деякі також відчувають проблеми при завантаженні вебсайту.

Читайте також

Нагадаємо, 14 грудня, додаток YouTube та окремі сервіси Google, зокрема, пошта та календар, стали недоступні користувачам.

Користувачі мережі повідомляли про неможливість здійснити вхід на сервіси Google, в тому числі в YouTube (27%) та про неможливість взагалі відкрити їх (72%). Також зазначалось, що перестав працювати Google Pay.

Зокрема, більшість скарг на неполадки у відеосервісі YouTube надійшла від жителів Німеччини. Крім того, серйозні перебої в роботі хостингу і пошукачів відзначаються у Франції, Австрії, Польщі, Болгарії, Великобританії, Чехії, Греції, а також Туреччини, Японії та в Україні.

Більше читайте у нашому матеріалі: День коли земля зупинилась: реакція соцмереж на збій у роботі Google

1