9-річна дівчинка викрала автівку, аби побачити океан і поплавати з дельфінами (відео)

Викрадачку та її сестру викрили поліціянти, які приїхали на виклик про ДТП
9-річна дівчинка викрала автівку, аби побачити океан і поплавати з дельфінами (відео)
Момент аварії (скріншот відео)
5 Червня 2021, 01:09
читать на русском

У місті Уест-Веллі-Сіті (США) легковик на невеликій швидкості врізався у вантажівку. Поліціянти, які приїхали на виклик, побачили, що за кермом сиділа 9-річна дівчинка, а поруч із нею на пасажирському сидінні - її 4-річна сестра.

Про це пише BBC.

Діти проїхали 16 км по двох головним дорогах міста, зачепили машину і врізалися у вантажівку. Вони були пристебнуті, тому не постраждали. Поліцію на місце аварії викликав шокований водій вантажівки

Сестри сказали офіцерам, що їхали до Каліфорнії, щоб "скупатися в океані" і "поплавати з дельфінами". Відстань від їхнього рідного штату Юта до узбережжя - 1244 км.

Відео з натільної камери поліціянта на місці події показує наслідки ДТП. Чути, як один із офіцерів говорить: "Це безумство! Вона була за кермом?".

Пізніше слідчі встановили, що дівчатка прокинулися близько 3 години ночі і викрали сімейний Chevrolet Malibu. Їхні батьки спали, і дізналися про інцидент, коли їх розбудила поліція.

Батьки були нажахані і дуже шоковані, коли виявили, що діти пішли, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в австралійському місті Порт-Лінкольн 13-річного хлопчика розчавив сміттєвоз після того, як дитина заснула у смітнику.