Це був тільки початок: Тіхановська звернулася до білорусів

Опозиціонерка наголосила, що "ця сила солідарності злякала режим"
Це був тільки початок: Тіхановська звернулася до білорусів
Світлана Тіхановська (фото: facebook.com)
27 Жовтня 2020, 04:04
читать на русском

Білоруська опозиціонерка Світлана Тіхановська звернулася до людей, які підтримали страйк в країні, та заявила, що влада Олександра Лукашенка відповість репресіями.

Про це вона повідомила у Telegram.

Тіхановська зазначила, що у понеділок, 26 жовтня, був важливий день.

Пенсіонери на марші захищали студентів, а студенти стояли в зчепленні за пенсіонерів. Водії блокували рух на дорогах, щоб не пропустити спецтехніку до акцій айтішників. Айтішники виходили на вулиці, щоб підтримати медиків. Медики стояли в одних колах солідарності з представниками приватного бізнесу. Приватні бізнеси закривали свої двері, щоб показати солідарність із страйкуючими заводами. А працівники заводів зупиняли свою роботу, щоб всі ми змогли жити у вільній країні, - написала вона.

Опозиціонерка наголосила, що "ця сила солідарності злякала режим".

Читайте також

Тіхановська заявила, що Олександр Лукашенко знову використовує репресії, тому що більше ні на що не здатний.

На вас вже намагаються тиснути і звільняти. Вони думають, що так повернуть вас до роботи, і знову зможуть жити за ваш рахунок.

Але сьогодні у нас все вийшло, тому що кожен з вас своїми героїчними вчинками заради друга, колеги і земляка.

Цехи заводів не заробили, щоб могла заробити ланцюгова реакція солідарності. Її вже не підірвати, чи не затримати і не вбити, - написала вона.

Тіхановська зазначила, що вірить, що це був тільки початок.

Читайте також

Нагадаємо, що Світлана Тіхановська, яку опозиція вважає переможцем виборів президента Білорусі, оголосила, що 26 жовтня в країні пройде загальнонаціональний страйк.

26 жовтня буде розпочато загальнонаціональний страйк. Білоруси зроблять цей крок, тому що їх слово - закон. Закон, якого нас намагалися позбавити, але який ми обов'язково повернемо. І в цьому нам допоможе наша головна мирна зброю - солідарність, - йдеться в заяві Тіхановської у Telegram-каналі "Країна для життя".

1