Меган Маркл звинуватили у знущанні з хатніх працівників

Букінгемський палац почав розслідування звинувачень проти Меган Маркл, яка відкинула усі звинувачення
Меган Маркл звинуватили у знущанні  з хатніх працівників
Принц Гаррі і Меган Маркл (Фото: Prince Harry, Meghan Duchess of Sussex)
5 Березня 2021, 01:00
читать на русском

Дружину британського принца Гаррі Меган Маркл звинуватили у знущаннях з королівських помічників, тому Букінгемський палац почав розслідування цих фактів.

Про це пише видання  The Guardian.

Газета The Times of London звинуватила герцогиню Сассекську у "створенні токсичної і маніпулятивної атмосфери в Кенсингтонському палаці", де вона жила після весілля з принцом Гаррі у 2018 році.

Своєю чергою представників королеви Єлизавети II "дуже стурбували" заяви колишніх співробітників Меган і Гаррі, і вони збираються з'ясувати ситуацію.

Наша кадрова служба розгляне обставини, описані в статті. Члени персоналу, що працювали в той час, включаючи тих, хто покинув домогосподарство, будуть запрошені до співпраці. Королівська родина дотримується політики гідності на роботі, і не потерпить знущань на робочому місці, - йдеться у коментарі Палацу.

Маркл звинувачують в тому, що вона "іноді доводила співробітників до сліз" і вигнала з роботи двох людей. Сама Маркл стверджує, що ці повідомлення - "умисна наклепницька кампанія", організована напередодні її відвертого інтерв'ю з Опрою Вінфрі.

Читайте також

Називаймо речі своїми іменами - це спланована наклепницька кампанія, заснована на шкідливій дезінформації, - заявив лондонській Times представник герцога і герцогині Сассекських. - Не випадково спотворені звинувачення трирічної давності дійшли до британських ЗМІ незадовго до того, як вона і герцог повинні відкрито і чесно розповісти про свій досвід останніх років.


Контекст. Меган проживала у палаці майже рік після того, як у травні 2018 роки вийшла заміж за принца Гаррі. Зі статті випливає, що скарга на герцогиню надійшла у жовтні 2018 року. В інтерв'ю з Опрі Вінфрі, повну версію якого опублікують у США 7 березня, Гаррі та Меган детально описують період свого життя як чинних членів королівської родини до того, як вони офіційно склали свої обов'язки у березні минулого року.

1