На Чернігівщині вчитель хімії помер під час досліду

45-річний чоловік випив нітрат барію, щоби подивитися, що з того вийде
На Чернігівщині вчитель хімії помер під час досліду
Хімія, досліди (скріншот відео з Ютубу)
16 Квітня 2021, 20:02
читать на русском

У селі Рогізки Сновської громади на Чернігівщині отруївся вчитель біології та хімії.

Про це пише видання Че Line.

У Корюківському відділенні поліції повідомили, що загиблий працював у місцевій школі вчителем біології та хімії. Чоловік був розлученим та мешкав з батьком та братом.

У вівторок, 6 квітня, чоловік не пішов на роботу. Вдома нічого дивного не запідозрили, він поводився як зазвичай. А близько 13-ї години брат почув з його кімнати стогін.

Учитель нерухомо лежав на підлозі, скаржився на біль у животі й нудоту. Братові зізнався, що випив нітрат барію. Рідні викликали «швидку». Постраждалий ще був притомний, але не міг рухатися. Медикам він сказав, що проводив експеримент. Мовляв, сам випив нітрат барію. Однак, врятувати чоловіка не вдалося. За декілька годин він помер у лікарні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка відповідно до ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок".

Читайте також

Нагадаємо, у Черкаській області поновили на посаді директора Липянської школи Миколу Гнатика, який знущався з учнів і варив самогон в актовому залі школи. Крім того, неслухняних учнів директор карав: дівчаток саджав до себе на коліна, а з хлопчиків знімав штани й змушував стояти голими.

1