На Донбасі окупанти вбили українського бійця і ще трьох поранили

Воїни доправлені до лікованого закладу
Головне
На Донбасі окупанти вбили українського бійця і ще трьох поранили
Поранений військовий (фото: з відкритих джерел)
10 Липня 2021, 12:32
читать на русском

На Донбасі за минулу добу окупанти обстріляли українські позиції. Внаслідок цього загинув військовослужбовець, а троє поранені.

Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісне з життям. Крім того, один військовий отримав поранення, ще двоє – бойове травмування. Воїнів доправлено до лікувального закладу. Стан їх здоров’я – задовільний, – йдеться у повідомленні.

Поблизу населеного пункту Зайцеве бойовики обстріляли позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Невельського ворог відкривав вогонь з артилерії калібру 122 мм. Неподалік Новотошківського російські окупанти вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів. У напрямку населеного пункту Піски противник тричі здійснював обстріли з мінометів 120-го калібру.

У районі Троїцького бойовики двічі вели вогонь по наших позиціях зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Біля Новозванівки противник застосовував міномети 82-го калібру. Неподалік Новомихайлівки ворог обстрілював позиції українських захисників зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу Авдіївки окупанти обстріляли бійців ООС з ручних протитанкових і підствольних гранатометів. А біля Оріхового російські найманці вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, що 9 липня російські найманці напали на пост технічного спостереження "Обрив" прикордонного поста "Сєдове", що на узбережжі Азовського моря. Український військовий отримав поранення, від яких загинув.

1