У Києві п`яний чоловік гуляв з двома зміями на шиї та лякав перехожих (фото)

Потім чоловік поклав плазунів на дах чужої автівки
У Києві п`яний чоловік гуляв з двома зміями на шиї та лякав перехожих (фото)
П`яний зі змією у Києві (фото: Нацполіція)
10 Квітня 2021, 17:00
читать на русском

У Києві на вулиці Клавдіївській нетверезий чоловік з двома зміями на шиї чіплявся до перехожих.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції м. Києва.

Поліцію до нетверезого порушника викликали налякані перехожі. Через те, що  тварини перебували на вулиці за низької і некомфортної для них температури повітря, вони стали надто агресивними і чоловік поклав змій на дах чужої автівки.

Громадянин мав ознаки алкогольного сп'яніння, відмовився назвати патрульним своє ім'я та поводився дуже агресивно. Звідки у нього змії — також не сказав, тому патрульні чоловіка затримали та доставили до райвідділу.

Також патрульні зв'язались із організацією UAnіmals, яка опікується правами тварин, щоб вони оглянули змій та допомогли знайти їм тимчасовий, обладнаний усім необхідним, прихисток.

Зараз плазуни перебувають у надійному місці й почуваються добре. На порушника інспектори склали матеріали за ст. 89 (Жорстоке поводження з тваринами) та за ст. 178 (Поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.

Нагадаємо, у Києві в операційну однієї з лікарень увірвався п'яний чоловік з гітарою і напав на медиків. Лікарі викликали Муніципальну варту. Ті застосували стяжки й затримали хулігана до приїзду поліції.

1