Гороскоп на квітень 2022 року: труднощі очікують на всі знаки зодіаку

Єдиним щасливчиком місяця будуть Діви
Ексклюзив
Гороскоп на квітень 2022 року: труднощі очікують на всі знаки зодіаку
Квітень (Фото: Flicr)
24 Березня 2022, 16:54
читать на русском

ОВЕН

Квітень стане тим місяцем, котрий дасть шанс нарешті знайти хорошу роботу тим, хто ще не працевлаштований, або незадоволений місцем своєї роботи.  Якщо не прийняти відповідального рішення в цей час, є ризик втратити взагалі усе те, над чим Овни працювали протягом тривалого часу. Одним із головних запитань, котре виникне перед представниками знаку: що обрати: родину чи кар’єру? Зорі радять розділити свою увагу порівну. Не варто відмовлятись від роботи, але тим  більше не можна відмовлятись від своїх рідних.

У фінансову плані все повинно вирішитись добре. Астрологи радять Овнам довіряти своїй інтуїції.

Самотнім Овнам зорі рекомендують забути свої старі стосунки.

Сприятливі дні в квітні для Овнів — це: 1, 3, 5, 11, 17 квітня. Несприятливий -16 квітня.

ТЕЛЕЦЬ

У квітні Тільцям  доведеться нелегко, особливо на роботі. Якщо негативна енергія накопичилась надмірно, краще не випробовувати свою нервову систему та подати на звільнення. Кілька тижнів Тільцям корисно провести в дома, зібратись зі своїми думками, а тоді з новими силами  шукати нову роботу. На іншому місці повинно бути цікаво та комфортно. З великою ймовірністю в квітні Тельцям вдасться знайти роботу, про котру вони мріяли усе своє життя.

У квітні Тельцям не рекомендують підписувати якісь важливі угоди, продавати нерухомість.

Квітень обіцяє Тельцям романтичну зустріч із давно знайомою людиною. Для того, щоб стосунки склались успішно, Тельці повинні попрацювати над своєю емоційністю та імпульсивністю. Ігнорування чужих почуттів в квітні може дуже погано пожартувати з ними. Зорі радять не поспішати із переходом романтичних стосунків в інтимні. Потенційного кавалера (даму) потрібно добре пізнати.

Календар здоров’я пропонує звернути увагу на профілактику шкірних захворювань. Також більше уваги потрібно приділити імунній системі.

Сприятливими днями для представників знаку повинні стати 2, 4, 6, 7, 13, 15, 29 квітня.

БЛИЗНЮКИ

Від початку місяця Близнюки почуватимуться розгубленими та роздратованими. Самостійно впоратись із надмірними емоціями буде складно. Саме тому зорі радять Близнюкам трохи розвіятись, наприклад сходити на каву із давніми знайомими, повеселитись після роботи із колегами, або ж записатись до психолога.

Близнюкам варто задуматись над своїм майбутнім, особливо в плані фінансів. Можна поміняти роботу, знайти додатковий підзаробіток, або поговорити з керівництвом про підвищення зарплати.

Друга половина місяця чудово підходить для реалізації великих проектів.

Зустріти кохання свого життя Близнюкам в квітні не вдасться. Тим, хто полюбляє флірт, астрологи радять сходити на побачення. Можливо наступним захопленням стане саме колега по роботі.

З середини квітня можуть з’явитись проблеми із апетитом та травною системою. Окрім цього, постраждати може і нервова система та загальне самопочуття. З цих причин, потрібно заздалегідь подумати про хороший сон та якісну їжу.

Кращими днями для Близнюків стануть 2, 5, 8, 11, 13, 15, 21 квітня.

РАК

Другий весняний місяць стане досить важким для Раків. Страх та внутрішнє занепокоєння змусять цих знаків замкнутись в собі, сховатись від цілого світу.

Корисним для Раків стане стратегічне планування. Можна укладати нові контракти, адже деякі з них можуть стати досить успішними та принести фінансову незалежність на усе життя.

Закоханим парам, котрі вже давно разом, зорі радять зачекати із одруженням. Квітень — не найкращий час для прийняття цього серйозного рішення.

Одиноким представникам знаку потрібно перестати копатись в собі та, нарешті, трохи знизити планки для потенційних партнерів. Сімейні пари повинні щось змінити в своїх стосунках, наприклад, зробити партнеру сюрприз.

У квітні Раки будуть в хорошій фізичній формі, а тому важливо для них не втратити своє здоров’я. Не варто забувати про хороший сон, достатню кількість вітамінів.

Успішно закінчаться справи, котрі будуть вирішуватись 2, 4, 5, 8, 9, 12, 2, 25, 27 квітня.

ЛЕВ

Левам обов’язково потрібно взяти ініціативу у власні руки і вдома, і на роботі. Квітень — не час відпочивати. Леви повинні більше працювати і їхня праця буде достойно винагороджена. У наступні місяці Леви отримають хорошу пропозицію від свого керівника: премія або підвищення по службі. Якщо робота не влаштовує, тоді потрібно подумати про зміну сфери діяльності.

Левам потрібно встановити грошовий ліміт для себе та почати потрохи відкладати на майбутнє.

Самотні жінки матимуть можливість познайомитись із чудовим та заможним чоловіком, однак не варто швидко переходити до інтимних стосунків. Фантазувати та фліртувати, звичайно ж, нікому не заборонено, але це повинен бути максимум.

Леви звикли відкладати вирішення своїх проблем зі здоров’ям на потім. Однак багатьом з них квітні таки доведеться відвідати лікаря.

Сприятливі дні: 1, 3, 6, 10, 17, 22, 29 квітня.

ДІВА

Квітень — місяць перетворень для Дів. Період надзвичайно сприятливий для роботи.  Усі завдання якось будуть вирішуватись самі собою. Таким “везучим” періодом обов’язково варто скористатись для підписання вигідних контрактів та важливих переговорів.

Також Діви зможуть віднайти хобі, котре згодом стане прибутковим бізнесом.

Для Дів квітень - не найкращий час для романтичних зустрічей. Жінка-Діва обов’язково розчарується в своєму партнері, навіть, якщо вона і мріяла про нього протягом цілого року.

Активні види спорту та комплексна діагностика — важливі справи на квітень для Дів. Найбільш ймовірно проблема у них буде пов’язана із травною системою.

Сприятливі дні для Дів: 1, 4, 7, 14, 17, 18, 20, 22, 24, 28 квітня.

ТЕРЕЗИ

Терезам доведеться нарешті брати відповідальність за свої вчинки та майбутнє.

На роботі для Терезів не передбачається якихось цікавих та важливих змін. Між тим перспективи все ж будуть. Якщо керівник запропонує взятись за якийсь масштабний проект, Терезам аж ніяк не можна ігнорувати такої можливості. Навіть якщо й не буде великої фінансової винагороди, все ж вдасться дізнатись багато нового та цікавого.

Особисте життя вдасться влаштувати тільки якщо вдасться позбутись звичної для Терезів сором’язливості.

Зірки не радять надто сильно зациклюватись на новому партнері, є велика можливість, що він не ваша людина.

Щодо здоров’я, то можливі побутові травми, а також ушкодження, отримані під час ДТП.

Кращими стануть 1, 4, 8, 14, 17, 19, 22, 25 квітня.

СКОРПІОН

У фінансовому житті у квітні Скорпіону доведеться навчитись дотримуватись “золотої середини”.

Тверезий розрахунок та мінімум емоцій допоможуть Скорпіонам досягти непоганих результатів на роботі. Постійні сумніви з приводу роботи повинні нарешті завершитись. Скорпіону в квітні потрібно максимально активно розіслати резюме. Потрудившись із співбесідами, вдасться віднайти нарешті те, на що Скорпіони давно розраховували.

Не передбачається серйозних проблем зі здоров’ям у Скорпіонів в квітні. Навіть якщо ці знаки все ж підхоплять грип, вони доволі швидко зуміють з ним впоратись. Головний біль, хребет, зір — основні проблеми, котрі можуть трапитись із Скорпіонами в другий весняний місяць.

Успішні дні: 2, 4, 6, 7, 10, 14, 18, 20, 21, 28 квітня.

СТРІЛЕЦЬ

У квітні Стрільці опиняться під заступництвом Урану. Таке покровительство додасть знакам сили, а тому вони впевнено зможуть обійти навіть серйозних конкурентів. Для того щоб досягти максимально позитивних результатів, Стрільцям варто скласти чіткий план дій на майбутнє.

Щоденна праця не мине даремно. Керівник нарешті помітить ваш постійний вклад в розвиток компанії і випише солідну премію.

Представники творчих професій будуть мати певні творчі ступори. Щоб подолати їх потрібно максимально якісно відпочити. Точно не зайвими будуть поїздки за кордон, гучні гулянки з друзями та спілкування із своїми родичами.

Особливо важливо приділити увагу своїм стареньким родичам.

В середині квітня на Стрільців чекає якась дуже важлива новина. Ще точно невідомо буде вона позитивною чи більше негативною, однак, точно дуже емоційною. Стрільцям знадобиться підтримка рідних.

Успішні дні для Стрільців: 3, 4, 5, 9, 20, 24, 25.

КОЗЕРІГ

Оскільки Козероги звикли завжди брати на себе більше, аніж вони реально можуть виконати, вже в квітні їм явно бракуватиме відпустки. Звернувшись до начальника, відмову навряд чи вони зможуть отримати.  Гороскоп пророкує для них цікаву подорож за кордон. Швидше за все, це буде особливо сонячна та тепла країна. Важливо якісно оновити гардероб.

Квітень не передбачає додаткового заробітку, проте, як і раніше, рівень зарплати буде доволі високим.

30 квітня не варто підписувати важливих документів у цей день, є можливість щось серйозно наплутати.

Через роботу рідні Козерога відійдуть на другий план. Щоби виправити ситуацію, можна влаштувати спільну поїздку на море, або ж веселий сімейний вечір

Закоханим Козерогам варто подумати про спільне проживання, а в ідеалі і одруження.

На хороші новини можна розраховувати 1, 4, 8, 10, 15, 17, 18,  27, 28 квітня.

ВОДОЛІЙ

Водоліям не варто слухати тих, хто багато говорить. Про звільнення з перспективної роботи навіть задумуватись не варто. Водолії довго заробляли собі авторитет в колективі та у клієнтів. Цього втрачати точно не можна.

В середині місяця народжені під знаком Водолія можуть бути сильно розсіяними. Вони відразу візьмуться за кілька справ і це спричинить роздратованість та розконцентрованість.

Стратегічні рішення у квітні ухвалювати не варто. Це стосується як організації власного бізнесу, покупки житла, так і сфери особистого життя. Одружуватись Водоліям в квітні не варто. Проте зав’язувати романтичні стосунки потрібно.

Постійна зайнятість не може не позначитись на здоров’ї. Гастрит, ревматизм та багато інших хронічних захворювань можуть активуватись в цей період.

Успішними будуть 1, 4, 7, 9, 14, 18, 19, 22, 25, 27 квітня.

РИБИ

В житті Риб в квітні наступить новий етап в житті. В першу чергу це буде стосуватись одружених представниць прекрасної статі. Є велика ймовірність розлучень, скандалів та переоцінки цінностей.

Другий місяць змусить Риб задуматись над майбутнім. Вони можуть поставити перед собою кілька основних завдань і всіляко намагатись їх досягти. Багато Риб хочуть отримати усе і відразу. тому доведеться серйозно потрудитись і визначити в житті пріорітети

У порівнянні з іншими знаками зодіаку, Риби дуже добре себе почувають в сфері бізнесу. Це на 100% їхнє. Вони зуміють успішно домовитись із партнерами та клієнтами, а тому їм обов’язково потрібно подумати про відкриття власної справи.

Зір, нервова система та серце — те, що може турбувати Риб протягом усієї весни.

Сприятливі дні: 4, 7, 9, 12, 15, 17, 19, 20, 25, 27, 28 квітня.

1