Новий рік залежатиме від вдяганки: ідеї святкового вбрання новорічної ночі-2024

До Нового року залишається зовсім небагато, і це рекомендує нам прискоритися з підбором вбрання на свято
Ексклюзив
Новий рік залежатиме від вдяганки: ідеї святкового вбрання новорічної ночі-2024
Новий рік
5 Грудня 2023, 23:56
читать на русском

Вважається, що господар наступного року Дракон – важлива істота, яку дуже поважають на Сході, і свято – чудовий привід пошанувати правителя наступних 366 днів. Дракон не полюбляє повсякденності, тож обирайте для цього свята максимально яскравий та привабливий одяг.

З ними прийдуть успіх і статки:  кольори та аксесуари

Ми вже знаємо що 2024 – рік Зеленого дерев’яного Дракона. Відтак, йому пасують такі кольори: Зелений; золотий; сріблястий; червоний; білий. Якщо ви вважаєте, що ці кольори вам не пасують, скористайтеся  коричневим, фіолетовим та бордовим.

Головне, щоби у вашому образі були присутні стрази, паєтки, кольорові камені та інша блискуча атрибутика. І безперечно – смак і почуття міри.

А отакі кольори краще не використовувати на Новий рік-2024

Окрім рекомендованих кольорів є ще й такі, що категорично не можна використовувати для святкової ночі з 31 грудня на 1 січня. Адже є ж таке повір’я:  перебіг наступного року залежить не лише від вашого настрою та сценарію зустрічі – але й від вашої вдяганки.

Отже, забороненими на згадану ніч астрологи називають: гіркий шоколад; темний жовтий; чорний; синій.

Драконові не подобаються ці кольори, бо вони символізують спокій та сумирність, навіть деяку буденність. Символ року, навпаки, підтримує людей активних, готових опинитися в центрі уваги. Якщо ж виберете одяг перелічених чотирьох відтінків – на успіх не чекайте.

Ідеї для новорічного образу

У неформальній домашній обстановці ви можете зустрічати Новий рік, навіть лежачи в піжамі, але для святкової вечірки, родинної вечері в ресторані чи новорічного корпоративу доведеться причепуритися.

Зачіска, манікюр, педикюр, макіяж, одяг – усе має бути продумане до дрібниць. Чоловікам, звісно, легше вдягтися на свій смак – менше варіантів, а жінкам особливо хочеться виглядати бездоганними новорічної ночі. Святковий одяг не обов’язково має бути новим, але ви маєте почуватися в ньому по-царському.

Найбільш доречними, як ніколи, образами стануть луки з блискучим одягом. І це не обов’язково мають бути золото та срібло, нині в тренді кольорові варіанти блискучого оздоблення, наприклад, декор паєтками, шовковими облямівками, бісером. Можна також додати цікаві брошки, браслети, намиста.

У стилі білизни. Жіночні та вишукані новорічні образи у стилі білизни – це дуже красиво, елегантно й привабливо. Наприклад, ніжна сукня-комбінація в дуеті з яскравим вечірнім макіяжем та модними прикрасами створить неймовірно розкішний образ на Новий рік.

Бахрома та пір’я. Коли ж вам ближче до душі грайливі та оригінальні новорічні луки/, виберіть щось  цікаве з одягу, в якому присутні бахрома або пір’я. Такий декор нині в бренді й знайти сукню, блузу чи навіть штани з бахромою чи пір’ям буде нескладно. Вбрання таке виглядатиме стильно й навіть приголомшливо.

Максі довжина. Зустріти Новий рік можна й у модній  вечірній сукні максимальної довжини. Сучасні вечірні сукні до підлоги різняться оригінальним кроєм та елегантністю. Оголені плечі, мереживні вставки/, багато ярусів тканини, пишні рукави, оборки та волани.

Геометрія коктейлю. Сукня для коктейлю – це просто назва низки коротких чи навіть мінісуконь, фасони яких не менш чарівні та оригінальні. Асиметрія крою, незвичні рукави, відкрита спинка, і знову ж таки паєтки, мереживо, бахрома, волани чи пір’я. Тобто відкривайте плечі, ніжки, руки, спину – Драконові усе сподобається.

Сукня-піджак. Одним з модних фасонів міні, який ідеально вписується в атмосферу новорічної ночі,  стане трендова сукня-піджак. Попри нібито суворий крій, такі луки не будуть буденними чи одноманітними. Вишуканості слугуватиме  асиметрична баска, об’ємні рукави чи бахрома з ланцюжків.

Штанний комплект. Йдеться не лише про готові рішення у вигляді штанного костюму, але й про модні тандеми з трендовими фасонами штанів. Навіть деякі моделі шкіряних брюк у парі  з яскравим топом виглядатимуть ефектно. З тканин можна обрати атлас, шовк, оксамит. Жакардові тканини так само ідеально впишуться в модель штанного комплекту.

Вечірній комбінезон. Не можна не згадати й вечірній комбінезон, який так само можна вдягти в новорічну ніч. Вони так само мають багато різних привабливих варіантів, і тут так само згодяться паєтки, крупний бісер, штучні кристали. А ще верх комбінезона може бути у вигляді корсета.

Комплекти зі спідницею. Чарівна ідея, яка, до речі, здійснюється швидше, ніж повна сукня чи костюм. У такому комплекті підбирайте або яскравий верх, або яскравий низ, інакше ризикуєте загубитися серед усього блиску. Найбільш святковими виглядають спідниці мереживні чи гіпюрові, фатінові, блискучі плісовані і навіть шкіряні незвичного фасону.

Що радять астрологи за знаками Зодіаку

Розбіжності зі східним гороскопом цілком пояснюються різною філософією. Тож обирайте самі, чим ви керуватиметеся при виборі святкового вбрання-2024.

Овни. Найкраще Овнам зустрічати Новий рік у світлому вбранні. Наприклад, білому, молочному, бежевому, сіро-блакитних відтінках. Чоловікам потрібно одягнути стриманий лук зі штанами класичного крою, сорочкою та блакитним піджаком. А ось дамам підійде сукня-футляр із металевими аксесуарами.

Тельці. Тельцям також потрібно сфокусувати увагу на тихих тонах. Вдалими можуть стати молочні відтінки, оливкові кольори, коричневий, кавовий. Чоловіки сміливо обирають лук в стилі casual. Жінки можуть урізноманітнити образ зеленими відтінками суконь зі стриманим кроєм.

Близнюки. Близнюкам підійде лук у жовтому, помаранчевому чи коричневому кольорі. Також можна зупинитися на молочному чи сірому. Чоловікам підійде яскраве вбрання та ефектні акценти в одязі. Жінкам краще придивитися до довгих суконь летючого силуету. Наприклад, до варіантів з асиметричним низом сукні.

Рак. Ракам пасуватимуть молочний, сріблястий, пісочний, сірий, зелений, коричневий. Чоловікам краще одягнути сорочки з оригінальним принтом у вигляді плавного переливу кольорів. А принести успіх жінкам допоможе сукня, що приваблюватиме своїм незвичайним забарвленням.

Лев. Левам пасують золотисті кольори, ще можна притишити свою полум’яність коричневим, жовтим кольорами. Чоловікам створити неймовірний лук допоможуть світлі штани та сорочка пісочного кольору. Жінкам до лиця цієї ночі будуть сукні прямого крою в золотистому або пісочному кольорі. Також придивитесь до коричневої палітри.

Діви. Для Дів варто підібрати для зустрічі Нового року-2024 одяг легких фактур. Пасуватимуть стримані, але оригінальні фасони. З кольорами краще експериментувати. Наприклад, поєднати приглушений синій з фіолетовим, або беж із чорним. Чоловікам пасуватиме однотонний костюм із сорочкою яскравого кольору.

Терези. Придивись до образів у блакитному, рожевому та бежевому кольорі. Чоловікам цієї ночі можна вибрати гарне поєднання світлих штанів з теплим светром. Під низ теплої речі вдягніть класичну сорочку. А жінкам варто звернути увагу на коктейльні сукні. До образу додай різноманітні прикраси (наприклад, непарні сережки).

Скорпіон. Скорпіонам радимо зосередитися на помаранчевому чи теракотовому кольорі одягу для зустрічі Нового року-2024. Можна також додати акцентом червоні речі. Цікаво виглядатимуть маленькі темні сукні або комбінезони з глибоким вирізом на спині. Чоловікам краще зупинитися на костюмі в стилі casual.

Стрільці. Стрільцям необхідно згадати про комфорт і вибрати для себе святковий, але зручний прикид. Можна підібрати стильні образи білого, сірого, коричневого, синього чи фіолетового кольору. Представникам чоловічої статі можна одягнути улюблені штани в класичному відтінку, а зверху стильний пуловер, гольф чи светр. Жінкам краще вибрати вільні сукні-футляри чи красиву трикотажну спідницю.

Козоріг. Для цього знаку краще підбирати луки в пастельних тонах. Наприклад, бежевого, блакитного, пісочного, попелястого. Чоловікам слід одягнути класичний костюм, а жінкам — акуратне і витончене плаття в комбінації з туфлями (бажано підібрати пару зі стійким підбором).

Водолій. Водоліям підійде вбрання синього чи блакитного відтінку. Серед щасливих кольорів є й білий. Одяг можна прикрасити камінням або облямівкою, мереживом зі сріблястим відливом. Для джентльменів вдалим рішенням стануть штани з сорочкою та оригінальною краваткою. Дівчата можуть приміряти сукню з пишними рукавами або цікаву блузу зі шкіряною спідницею.

Риби. Рибам можна підібрати вбрання темно-зеленого чи рожевого кольору. Перед яскравими прикрасами віддайте перевагу мінімалістичним та лаконічним варіантам. Особливих обмежень у плані фасону немає. Відтак можна вибирати вироби як прямого, так і вільного крою. Жінкам пасуватимуть пудрові та смарагдові сукні. Чоловіки ж не помиляться, коли одягнуть сорочку світло-рожевого відтінку.

До тих, хто потішить майбутнього правителя року Дракона вдалим вбранням, він буде особливо прихильним.

Читайте також

1