Що рік прийдешній нам готує: Астропрогноз на 2024 рік за знаками зодіаку

Новоріччя – така пора, коли навіть найбільш прагматичним хочеться зазирнути в майбутнє: як належить жити й діяти в наступному році, як не наробити помилок і досягти успіху.
Ексклюзив
Що рік прийдешній нам готує: Астропрогноз на 2024 рік за знаками зодіаку
Фото: bigmir.net
2 Січня 2024, 23:54
читать на русском

ОВЕН

Гороскоп для чоловіка-Овна

2024 рік Овен-чоловік може використати для успішного просування по службі, розбудови власного бізнесу чи досягнення перемог у спорті. Однак Овну не варто довіряти підлесникам, які прагнуть скористатися його довірливістю, втрачати самоконтроль і робити собі шкоду своєю запальністю й упертістю. Скинути зайву напругу, уникніти конфліктів, зміцнити нервову систему допоможуть заняття спортом, навіть екстремальних видів.

Гороскоп для жінки-Овна

Жінка з характером, впевнена в собі, цьогороку усвідомить, що може досягнути своїх цілей. На роботі все виходить якнайкраще, кар’єра рухається вгору. Фінансових проблем уникнете, якщо не братимете кредити. Однак існує небезпека від самовпевненості та тієї ж запальності, які здатні  перетворити жінку-Овна на істеричну та химерну особу. Тож доведеться працювати на витримку й терпіння.

Любовний гороскоп для Овнів

Особисте життя овнів у 2024 році бурхливе та яскраве. Шлюби, укладені цьогоріч будуть успішними й тривалими. Максмально сприятливими будуть літні місяці.  Але уникайте курортних романів чи коротких інтрижок. Овнам, які вже мають пару, зірки радять проявляти більше ніжності й турботи.

Гороскоп здоров’я для Овна

Найбільш вразливою 2024-го в Овнів буде нервова система. Не забувайте також про прививки та загартування, а ще більше – про техніку безпеки..

ТЕЛЕЦЬ

Гороскоп для чоловіка-Тельця

Тельці-чоловіки увесь 2024 рік будуть зосереджені на роботі. Намагання піднятися вище соціальними сходами займатимуть тбільшу частину їхнього часу. Зосередженість і працелюбство допоможуть їм підвищити свій авторитет, досягнути керівних посад, навчати молодих співробітників.  Це буде вдалий рік для Тельців-бізнесменів. У них вийте розширити коло клієнтів та партнерів.

Гороскоп для жінки-Тельця

Жінки-Тельці будуть у 2024 дуже привабливими. Незаміжні знайдуть собі пару, а ті, що перебувають у стосунках, зможуть укласти шлюб. А от поповнення в родині 2024 рік не обіцяє. Не переймайтеся цим, просто ще не час. Однак не завадить стежити за фігурою, не захоплюватися смаколиками, які миттєво відкладуться на талії.

Любовний гороскоп для Тельця

Особисте життя Тельців буде в центрі їхньої уваги, надто після 1 травня. Вони почнуть активно «інспектувати»  на предмет того, чи можна тут вибудувати щось продуктивне й тривале. Хтось почне ходити на побачення, а хтось і до шлюбу дійде. Хоча стосунки, які вже втратили актуальність, відійдуть в минуле теж 2024 року. Найгостріший період у стосунках – від 1 січня до 5 лютого.

Гороскоп здоров’я для Тельця

Особливу увагу варто приділити дієті, адже існує ризик суттєво набрати вагу. Особливу увагу приділіть печінці та гормональній системі. Заздалегіть зверніть увагу на свої хронічні недуги. Від екстремального спорту краще утриматися.

БЛИЗНЮКИ

Гороскоп для чоловіка-Близнюків

2024 року чоловіки-Близнюки отримуватимуть нові професійні знання й заводитимуть корисні контакти. У першій половині року можливі значні успіхи в роботі, презентація ідей і початок нових проєктів знайдуть підтрику та схвалення.

Гороскоп для жінки-Близнюків

На початку 2024 года жінки-Близнюки зосередяться більше не на кар’єрі, а на вихованні дітей та материнстві. Рік буде успішним також для творчої діяльності та навчання. Близнюки-жінка може знайти собі покровителя, який просуватиме її, або отримати підтримку керівництва.

Любовний гороскоп для Близнюків

Близькі стосунки на знайдуть перевагу в житті Близнюків у 2024 році. Вони не вкладатимуть багато сил та енергії у такі стосунки. Близнюкам захочеться більше незалежності і шлюб не стане для них метою. А от сімейні Близнюки можуть замислитися про дітей.

Гороскоп здоров’я для Близнюків

Перший тиждень січня може принести Близнюкам деякі недуги, тож не варто переїдати й зловживати алкоголем. У лютому існує ризик пізних травм. Із будь-якими недугами в цей період слід негайно звертатися за медичною допомогою.

РАК

Гороскоп для чоловіка-Рака

На Рака-чоловіка очікують позитивні зміни у фінансових питаннях. Проєкти, розпочаті раніше, почнуть давати плоди. Вже до середини року Раки зможуть відчути себе потрібними суспільству і домогтися значного успіху.  положительные изменения в финансовых вопросах.

Гороскоп для жінки-Рака

2024 рік для жінок-Раків – сприятливий час. Головний акцент – на особистому житті, професійні успіхи не настільки важливі. У представниць цього знаку буде шанс на тривалі та вірні стосунки. Жінки цього знаку будуть привабливими та впевненими в собі і саме 2024-го знайдуть своє щастя.

Любовний гороскоп для Рака

Раки прагнутимуть змін на особистому фронті. Одиноким світить знайти щастя та успіх, застереження: не бути пасивними.  А от з дітьми краще не поспішати. Головні особисті події припадуть на 1 квартал 2024 року.

Гороскоп здоров’я для Рака

У перші тижні 2024 року Раки почуватимуться втомленими, але зможуть ще багато чого зробити. Головне – зберігати спокій, контролювати свій психічний та фізичний стан. Зверніть увагу на харчування та спосіб життя.

секс, кохання

ЛЕВ

Гороскоп для чоловіка-Лева

Чоловік-Лев 2024-го налаштований на покровительство близьким. Але він потребує розуміння та поблажливості. У стосунках з чоловіками-Левами допоможуть знання психології та перевірені друзі.  Особливо прихильні зірки до Левів творчих професій. Напруження в діяльності принесе особливий успіх Левам – художникам, письменникам чи музикантам.

Гороскоп для жінки-Лева

Вогняні жінки-Левиці налаштовані на романтику. Головне – не втрачати голови й не надягати рожеві окуляри під час нових знайомств, щоби уникнути помилок. У бізнесі Левиці проявлять чудові ділові якості. У громадському та світському житті жінка-Лев на гребені хвилі.

Любовний гороскоп для Лева

У 2024 році будьте уважні, тоді зростають шанси зустріти справжнє кохання.  Хоча спроби давнього друга перевести ваші стосунки в любовні не варто заохочувати. І вже зовсім не час припиняти у 2024-му тривалі стосунки. Перечекайте, рішення виникне саме.

Гороскоп здоров’я для Лева

Потрібна серйозна профілактика можливих захворювань і загострення наявних недуг. Пробіжка, прогулянки, ранкові вправи, загартування значно зменшать ризик для вашого здоров’я.  Відмовтеся від драйву та екстріму на користь санаторію.

ДІВА

Гороскоп для чоловіка-Діви

З перших днів 2024 року чоловікам-Дівам варто проаналізувати важливість обставин їхнього життя. Правильне розставлення пріоритетів допоможе досягти успіхів і в професійному плані, і в особистому житті. Відмовтеся від марних покупок, не входьте у конфлікти.

Гороскоп для жінки-Діви

Для жінок-Дів початок 2024 року – сприятливий час для планування майбутнього та самоаналізу. Період від лютого до липня буде напруженим. Можливо, у вашому найближчому оточенні виявите темну особу. Улітку уникайте необдуманих витрат, у серпні можете знайти додаткове джерело доходу. Не обмежуйте своє бажання творчості.

Любовний гороскоп для Діви

Діви полюбляють працювати, але 2024-го пристрасті накриють їх з головою. До середини осені слід визначитися зі статусом стосунків, без цього вони почнуть сходити нанівець. Якщо весілля – це має бути листопад або грудень.

Гороскоп здоров’я для Діви

Найбільшої уваги до здоров’я Діви мають дотримуватися в січні, наприкінці березня та на стику жовтня і листопада. Впорядкуйте харчування й одягайтися у відповідності до погоди. Для зміцнення імунітету пасують середина весни й початок літа. Від січня до квітня включно утримайтеся від операцій.

ТЕРЕЗИ

Гороскоп для чоловіка-Терезів

2024 год буде роком нових починань для чоловіків-Терезів. Це час, коли вони можуть реалізувати усе намічене й швидко побачити результати своїх трудів. Терезам-чоловікам на 2024 рік рекомендуємо навчитися заощаджувати та робити інвестиції. У 2024-му на одній шальці Терезів багато можливостей заробити гроші, на іншій – чимало шансів їх втратити. Залишайтеся позитивними, щоби домогтися своїх цілей.

Гороскоп для жінки-Терезів

2024 року на жінок цього знаку очікує безліч можливостей для професійного розвитку. Якщо хочете змінити місце роботи чи навіть професію – саме час зробити це. Не втрачайте шансів, які виникнуть на вашому шляху. Зірки радять також навчитися керувати своїм часом і розставляти пріоритети.

Любовний гороскоп для Терезів

Вільні жінки цього знаку 2024-го мають усі шанси знайти коханого. Це буде лідер, який допомагатиме їм впоратися з труднощами й прийматиме рішення. А заміжнім жінкам зі знаку Терезів навпаки не варто безоглядно слідувати за своєю половинкою. Водночас, 2024-й сприятливий Терезам у плані створення сім’ї. Діти, народжені 2024-го, будуть оптимістами – життерадісними й єнергійними.

Робота вдома, віддалена робота

Робота вдома, віддалена робота (фото: Pexels)

Гороскоп здоров’я для Терезів

Представники цього знаку можуть «познайомитися» із хворобами очей, волосся та шкіри. Терезам 2024-го слід берегтися й до припускатися фізичної чи моральної перевтоми. Важливо дотримуватися балансу поміж роботою, особистим життям і відпочинком.

СКОРПІОН

Гороскоп для чоловіка-Скорпіона

Для чоловіків цього знаку 2024-й – рік зміцнення. Можливий підйом кар’єрними сходами, значне покращення фінансового стану. Удача йтиме із вами поруч – не ображайте її лінощами. Для дотримання балансу чітко розрізняйте родину та роботу. 2024-го вас переслідуватиме спокуса, вирішуйте самі: інтрижки чи міцний сімейний союз.  І не зациклюйтеся на невдачах, бо думки, як ми знаємо, матеріальні.

Гороскоп для жінки-Скорпіона

Для представниць цього знаку 2024-й – час особистісного зростання: із духовним та професійним вашим зростаннями хростатимуть і ваші доходи. Бережіть нерви, намагайтеся реагувати на все менш імпульсивно, надто на критику. Дотримутеся золотої середини і не впадайте в крайнощі. Проводьте більше часу з рідними – це чудова підтримка для всієї родини.

Любовний гороскоп для Скорпіона

Для сімейних Скорпіонів 2024-й рік буде стабільним: гармонія царюватиме у вашій парі. У вільних представників цього знаку великі перспективи зустріти свою долю. Хоча, можливо, ваш потенційний партнер зовсім неподалік від вас. Не тримайтеся за те, що завершилося, відпустить минуле – і майбутнє не змусить вас довго чекати. Вже у листопаді ви зможете зробити висновки щодо подальших стосунків.

Гороскоп здоров’я для Скорпіона

2024 рік не обіцяє Скорпіонам серйозных проблем зі здоров’ям. Щодо хронічних недугів, якщо такі маєте, можете сподіватися на те, що рік пройде у стабільній ремісії. Хоча й не завадить у січні пройти повну диспансеризацію.Уникайте стресів та  зберігайте душевний спокій у найбільш негативних ситуаціях.

СТРІЛЕЦЬ

Гороскоп для чоловіка-Стрільця

Для чоловіків -Стрільців 2024 рік обіцяє успіх у кар’єрних та фінансових сферах, якщо вони проявлять цілеспрямованість та працьовитість. Виникнуть нові напрями у бізнесі та ділові співпраці. Рік сприятиме поїздкам і мандрівкам, новим знайомствам та отриманню знань. Головне – бути відкритим та гнучким, дотримуватися зобов’язань, уникати конфліктів.

Гороскоп для жінки-Стрільця

2024-й – прекрасний шанс змінити своє життя. Багато хто з жінок-Стрільців змінять місце проживання и роботи, знайдуть нове коло спілкування. Рекомендується придялити увагу навчанню й творчості. Аще час вчитися приймати нестандартні рішення, проявлять сміливість та рішучість.

 Любовний гороскоп для Стрільця

2024-й додасть до життя багатьох Стрільців кохання та щасливі стосунки. На вільних представників знаку очікують романтичні знайомства, які в подальшому можуть призвести до шлюбу. У житті сімейних Стрільців – стабільна сонячна погода. Дуже важлива умова для щастя Стрільців – здатність брати на себе відповідальність за стосунки та родину.

 Гороскоп здоров’я для Стрільця

На початку 2024-го фізичний стан Стрільців буде не найкращим. Причина – надмірна активність і невміння робити паузи. Щоби уникнути проблем зі здоров’ям, рекомендується більше відпочивати. Не зайвими будуть йога та медитації.

КОЗОРІГ

Гороскоп для чоловіка –Козорога

2024-й  буде цікавим для чоловіка –Козорога. Він уже звик до випробувань на міцнцсть, але 2024-го на представника знаку очікує низка подій, яка вплине на різні сфери життя. Важливі місяці – від березня до липня. Тут слід очікувати на розширенні кола спілкування або ж навіть на зміни у сприйнятті світу. Грядуть зміни і в роботі – підвищення, зміна діяльності і навіть місцяя роботи. У Козорога виникнуть внутрішні сили на усі ці зміни.

Гороскоп для жінки-Козорога

Представниці цього знаку варто звернути увагу на здоров’я, роботу, стосунки з близькими. Жінка-Козоріг зрозуміє, що потрібна людина завжди була поруч. На початку року надто важливо бачити, коли щось рухається не туди. Хоча робочі моменти в цьому сенсі не варті, щоби на них витрачали нерви. Та 2024 року краще відмовитися від значних покупок та масштабних оборудок.

Любовний гороскоп для Козорога

У любовній сфері на Козорогів очікуують найбільші зміни. Хоча Козороги схильні до стабільності в особистому житті, щось може піти не зовсім добре. Це можуть бути ревнощі партнера, непередбачені обставини для припинення чи, навпаки, відновлення стосунків, прагнення пережити щось нове.

Гороскоп здоров’я для Козорога

Через схильність до трудоголізму здоров’я не завжди тішить Козорога. Він не надто хворобливий, але усе може статися через перевтому. Відпочивати не менш важливо, ніх працювати. Пік енергії припаде на літні місяці. Наприкінці ж року накопичена енергія почне сходити нанівець. Грудень – чудовий час для фітнесу.

ВОДОЛІЙ

Гороскоп для чоловіка -Водолія

Чоловікам- Водоліям 2024-й збільшить кількість робочих зв’язків, професійне зростання.  Можливо, доведеться приймати доленосні рішення і заради них проходити через випробування. Усе це потягне за собою переродження, очищення, спокій. 2024-го Водолії відкриватимуть для себе нові місця й нові особистості в оточенні. Вони краще вивчать самі себе й зрозуміють, що для них особливо важливо.

Гороскоп для жінки-Водолія

Для представниць цього знаку зміни на перший погляд не здаватимуться аж надто значними. Але за перше півріччя варто підготуватися до того, що в другому виникне потреба переїхати до іншої країни, змінити місце роботи чи сферу діяльності. Зміниться навіть ставлення до самої себе. І в деяких моментах не обійдеться без повного руйнування старого.

 Любовний гороскоп для Водолія

Пік любовної сфери Водоліїв 2024 року припадає на лютий та березень. У ці місяці можлива навіть зустріч із коханням цілого життя. Водолії, які давно у шлюбі, відновлять романтичне ставлення до другої половинки. Хоча важливо зберігати пильність і не довіряти першому-ліпшому.

Гороскоп здоров’я для Водолія

Січень, лютий, березень – місяці, коли Водолія переповнятиме енергія. Трохи пізніше вона зійде нанівець і можуть загостритися хронічні недуги. Через різкі зміни організм Водоліїв може піддатися стресам, які вплинуть на імунітет. Під загрозою серце та шлунок. Частіше виходьте на свіже повітря, відмовтеся від жирної їжі.

Гроші, долари, економіка

Гроші, долари / Фото: Pexels

РИБИ

Гороскоп для чоловіка-Риби

Найбільше протиріччя, можливе для представників цього знаку: залишити усе, як є, чи кардинально змінити своє життя, вибір між стабільністю та невідомим. Будь-що, на чоловіків-Риб очікують нові корисні знайомства та зв’язки. Одружені чоловіки знаходитимуть опору у власній домівці.

Гороскоп для жінки-Риби

Для представниць знаку Риби 2024-й відкриє нові можливості.  Саме тоді настане час для значних покупок, хоча комусь в оточенні вони здадуться марнотатством. Близькі люди – кохані, діти, онуки чи батьки – надаватимуть сенс життю та нову енергію робити те, що вирішили. Треба залишити в минулому всі образи та непорозуміння. Жінкам-Рибам пощастить знайти оберіг в особі коханого чоловіка.

Любовний гороскоп для Риб

Рибам-жінкам можна сміливо виходити на новий рівень стосунків. Щоби зустріти хорошу людину, варто більше відпочивати та урізноманітнювати своє дозвілля. Серед іншого – відвідування кафе, екскурсійні поїздки, відпочинок на морі; це не лише поповнить енергію, але й допоможе знайти нові знайомства.

Гороскоп здоров’я для Риб

Рибам слід зважати на будь-які  моменти, пов’язані зі здоров’ям. Раціональне харчування та фізична активніть додадуть енергії та сил для нових звершень. А ще 2024-й пасує для подолання шкідливих звичок.

І побажання для всіх знаків: працюйте, не бійтеся змін – і у вас обов’язково все вийде!

1