Здоров`я турбуватиме, а кохання тішитиме: гороскоп на травень

Крім того, травень видасться доволі суперечливим у питаннях роботи і кар`єри
Ексклюзив
Здоров`я турбуватиме, а кохання тішитиме: гороскоп на травень
Зорі, гороскоп (Фото: pexels)
27 Квітня 2022, 12:09
читать на русском

У травні представникам більшості знаків зодіаку доведеться розв'язувати проблеми з роботою і грошима, що несприятливо відобразиться на їхньому здоров`ї та емоційному стані. Тому астрологи радять бути терпимими і уважними одне до одного. Натомість, третій міяць весни обіцяє бути вдалим для розвитку романтичних стосунків. а деяким знакам зодіаку пророкує навіть пропозицію руки і серця.

Овен

Овнам травень принесе успіх у багатьох сферах. Людям, які шукають роботу, доведеться багато працювати, щоб досягти поставлених цілей. У фінансових питаннях може зрости напруга, доведеться розпланувати бюджет, щоб виключити необов'язкові витрати. Ті, хто вже працює, можуть отримати просування по службі, і це принесе їм фінансову вигоду.

Початок місяця буде сприятливим для одружених людей. У стосунках пануватиме гармонія. У відносинах з родичами на початку місяця можливі розбіжності, які вдасться залагодити незабаром.

На здоров'я у квітні Овни скаржитися не будуть. Всі хронічні захворювання відступлять, а дрібні проблеми можна буде швидко вирішити, якщо вчасно звернутися до лікаря.

Робота (Фото: pexels)

Тілець

У травні Тільці отримають хороший результат своєї наполегливої праці. У професійній діяльності можна розраховувати на успіх. У фінансовому плані це буде час, повний злетів і падінь. На початку місяця можливі незаплановані витрати. Крім того, частину грошей доведеться витратити на розв'язання проблем зі здоров'ям. У другій половині місяця ситуація покращиться і ви зможете отримати фінансові вигоди. Не виключена поява нових джерел заробітку, в тому числі і секретних.

Цей час буде хорошим для любовного життя. Сімейним людям місяць не обіцяє скандалів і з'ясування стосунків. Ваш шлюб тільки зміцниться.

У першій половині місяця у Тельців можливі проблеми з серцево-судинною системою. Не варто відкладати візит до лікаря і медичне обстеження.

Близнюки

У професійному плані Близнюків чекає удача. Не виключено підвищення по кар'єрних сходинках. Остерігайтеся інтриг і заздрості конкурентів, які можуть бути незадоволені вашими успіхами.

У першій половині місяця вам варто стримати витрати, щоб не розорити свій бюджет. Однак загалом у травні Близнюки зможуть розраховувати на збільшення доходів.

У сімейному житті все буде спокійно. Однак в парі можуть виникати розбіжності. Можливо, вашій другій половинці буде бракувати уваги. Правильний розподіл домашніх обов'язків допоможе обійти гострі кути і відновити мир у стосунках. Діти порадують своїми успіхами і досягненнями.

Для здоров'я у Близнюків сприятливий період. Недуги відступлять, однак це не дає зеленого світла для повернення до шкідливих звичок. Деякі представники знака можуть відчувати втому і стрес. Важливо дотримуватися балансу між роботою і відпочинком, щоб уникати перевтоми.

Рак

Місяць буде неоднозначним для людей, народжених під знаком стихії води. Складним місяць буде в професійному плані. Потрібно уникати будь-яких конфліктів з керівництвом, це може обернутися серйозними проблемами. Непросто доведеться і тим, хто шукає роботу. У першій половині місяця можливі незаплановані витрати. Пізніше ситуація з фінансами покращиться, і грошова удача посміхнеться вам. Продумані інвестиції можуть принести вам користь у майбутньому. Варто зосередитися на довгострокових проєктах, які можуть принести прибуток в майбутньому.

У справах любовних у Раків можливі злети і падіння. У першій половині місяця можуть вийти на поверхню проблеми у стосунках, які ви намагалися замовчувати. Пізніше настане сприятливий час для сімейних пар. У шлюбі пануватимуть любов і гармонія. У відносинах з родичами ви, можливо, займете позицію судді у спорі двох сторін.

У травні для Раків збільшується ризик травматизму. Зірки радять проявляти максимальну обережність водіям. Варто бути уважними під час довгих поїздок.

Гроші (Фото: pexels)

Лев

Цього місяця Леви можуть розраховувати на успіх у професійній діяльності. Роботи побільшає, однак ваші наполегливі старання не залишаться непоміченими. Водночас ваші витрати зростуть. Потрібно задуматися про планування бюджету, щоб уникнути непотрібних витрат і наростити "подушку безпеки" на випадок непередбачених обставин.

Місяць буде сприятливим для облаштування особистого життя. Суперечки і розбіжності будуть короткочасними і не зможуть перерости у великий скандал. Разом зі своїм супутником життя ви зможете подолати труднощі, і це допоможе зміцнити стосунки. У сімейному житті можуть виникати небезпечні спокуси, проте це може обернутися серйозними наслідками.

У травні Левам варто звернути увагу на здоров'я очей. Також уникайте перевтоми, яке може привести до нервового виснаження.

Діва

Місяць сприятливий для побудови кар'єри. Ваші старання будуть відзначені, і ви зможете зміцнити свої позиції. Ваші цілеспрямованість і завзятість допоможуть досягти поставлених цілей. У другій половині місяця настає сприятливий час для пошуку роботи. Не виключені солідні грошові надходження з несподіваних джерел.

У травні любовне життя Дів порадує стабільністю. Важливо проявляти делікатність в розмові зі своєю другою половинкою, будь-яке необережне слово може образити коханих. Якщо партнер вас критикує, не поспішайте будь-що-будь стояти на своєму, спробуйте глибше розібратися в ситуації. Ключем до гармонії в сімейному житті стане поділ домашніх обов'язків.

Самопочуття Дів буде чудовим. Ви сповнені життєвої енергії і здатні протистояти захворюванням. Варто приділити увагу правильному харчуванню, щоб зміцнити імунітет.

Терези

На Терези очікують кардинальні зміни на робочому місці, які торкнуться посад і заробітків. Варто проявляти обережність в спілкуванні з колегами. Будь-яке слово може бути використане проти вас. Ситуація буде стабільною, проте варто уникати необов'язкових витрат.

Для сімейних пар травень може принести деякі хвилювання. Розбіжності будуть періодично виникати між подружжям, важливо намагатися шукати компроміси, які допоможуть досягти взаєморозуміння. Негативне мислення може створити вам більше проблем. Звинувачення один одного не підуть вам на користь, і буде краще, якщо ви підтримаєте свій шлюб.

У травні Терезам необхідно не забувати про регулярні медичні огляди і правильне харчування. У другій половині місяця є ризик нервового перенапруження. Потрібно більше відпочивати і проводити час на свіжому повітрі.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться натрапляти на труднощі. У вас можуть бути сварки з колегами, є ймовірність, що ваш імідж може бути заплямований.

Фінансове становище порадує стабільністю і з'явиться можливість заощаджень.

Весь місяць у представників знаку буде наповнений альтруїзмом і турботою про близьких. У закоханих скорпіонів, особливо жінок, не виключена пропозиція руки і серця. У стосунках з партнером можна обговорювати будь-які проблеми, така розмова по душах тільки зміцнить вашу пару.

У травні у Скорпіонів можуть проявитися проблеми з шлунково-кишковим трактом. Підвищується ймовірність харчових отруєнь. Також можуть проявитися проблеми з тиском. Збільшується ризик травм.

Кохання (Фото: pexels)

Стрілець

У професійній діяльності Стрільців можуть виникнути труднощі. Справи, які ви довго відкладали до нових віників, нагадають про себе. Розв'язання цих проблем займе багато часу і сил. Можна розраховувати на підтримку впливових людей.

Не пропустіть шанс опинитися в потрібному місці в потрібний час – не відмовляйтеся від запрошень на заходи та зустрічі, навіть якщо вони здаватимуться вам другорядними за значенням. Там вас чекають важливі зустрічі, в тому числі й особистого характеру.

У травні варто контролювати витрати і включити режим економії. Заощадження допоможуть вам відчувати себе впевненіше. Можливі дрібні поломки в будинку або незначні проблеми з автомобілем.

Щодо здоров`я, то в центрі уваги цього місяця очі, ноги і зуби. Щоб запобігти проблемам зі здоров'ям варто пройти медичне обстеження.

Козоріг

Козероги в травні можуть розраховувати на успіхи в професійній діяльності. Начальство визнає ваші заслуги і це може відбитися на зростанні ваших доходів. У першій половині місяця можна розраховувати на повернення старих боргів і грошові надходження. Грошова удача посміхнеться тим Козерогам, які раціонально розпоряджаються грошима і вміють економити.

Представникам знака стихії землі необхідно приділити увагу здоров'ю очей. Також постійний стрес може спровокувати нервове перенапруження. Помірні фізичні навантаження і прогулянки на свіжому повітрі зможуть стабілізувати психіку.

Водолій

Цього місяця удача на стороні тих, хто шукає роботи. Ви зможете знайти додаткове джерело заробітку або влаштуватися в компанію з хорошими умовами праці. Всі ваші вкладені зусилля щедро окупляться. Ви зможете зміцнити ваше фінансове становище. У другій половині місяця можливі непередбачені витрати, тому варто раціонально розпоряджатися грошима і уникати марнотратства.

У цей час ви відчуєте себе більш прив'язаними до свого партнера. Між вами буде більше романтики, ваші стосунки стануть серйозними, і ви можете подумати про шлюб. Це вдалий час для пропозиції руки і серця. У другій половині місяця в житті сімейних Водоліїв можлива сварка, яка зіпсує відносини і викличе напругу. Щоб цього уникнути проводите більше часу зі своєю другою половинкою.

Зірки радять Водоліям утриматися від тривалих поїздок, зростає ризик травм. Необхідно уважно ставитися до свого психічного здоров'я, постійний стрес може перерости в депресію. Проводьте менше часу перед телевізором і в телефоні, віддаючи перевагу активному відпочинку.

Риби

Риби зможуть домогтися визнання своїх заслуг начальством і підвищити свій авторитет. Не виключено підвищення по службі. Сприятливий період для пошуку нової роботи, перед вами відкриваються хороші перспективи.

Фінансова ситуація порадує регулярними доходами. Однак не виключено, що ваші витрати зростуть. Зірки радять у травні не брати в борг і не зв'язуватися з кредитними організаціями.

У житті сімейних пар настає час взаєморозуміння. Ви можете раціонально розподіляти домашні обов'язки і проводити більше часу разом. У будь-якому важливому питанні радьтеся зі своєю другою половинкою. Разом ви зможете ухвалити правильне рішення.

Рибам варто уважніше поставитися до свого психічного здоров'я. Захищайте себе від негативу і тривог, більше проводите часу з рідними і близькими, обмінюючись позитивними емоціями. Суглоби - ваше слабке місце в цьому місяці.

Читайте також